Evil Genius 2 dobil nov igralni napovednik

Humorja v igrah res manjka, saj se igre vse prevečkrat jemljejo preveč resno. Zato pozdravljamo vsak izdelek, ki poskuša na naše zaslone pripeljati nekaj odkritosrčnega smejanja, kar je originalnemu Evil Geniusu leta 2004 vsekakor uspelo.

Premisa igranja se ne bo spremenila v nadaljevanju. Vaša naloga bo, da zavzamete vlogo zlobnega genija, ki v svojem brlogu načrtuje zasužnjenje celotnega sveta. Vendar pa vaša naloga ne bo lahka, saj boste morali med razvojem svoje apokaliptične naprave konstantno za vrat dobivali dobričine v obliki vohunov.

Razvijalec Rebellion je nedavno za nas pričaral nov napovednik, ki nam da lep vpogled v grajenje naše baze in naših podrepnikov. Prav tako smo dobili vpogled v izgradnjo našega stroja smrti, ki bo uspešnem dokončanju zasužnjil cel svet, nas pa postavil za vladarja sveta.

Evil Genius 2 je videti čudovito in očitno nas čaka nadaljevanje, dostojno svojega imena. Žal še vedno nimamo točnega datuma izida, vemo samo, da bo igra izšla enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime