Smešni trenutki v igrah, ki kršijo vsa fizikalna pravila

Čeprav so večinoma igre po izidu kar dobro očiščene vseh napak, se tu pa tam še vedno najde kakšna, ki nam polepša dan. Za vas smo zbrali nekaj smešnih trenutkov v video igra, ko fizika enostavno ni hotela delovati.

Fallout 4


Ste bili kdaj tako žalostni ali pa trmasti, da ste se vlegli na posteljo in ste hoteli tam osati večno? No, to se je zgodilo tudi NPCju v Fallout 4, ki je tako vstrajen, da noče iz postelje, pa četudi je tam sploh ni.

GoldenEye 007

007

Nič te ne spravi v boljše razpoloženje za igranje, kot takšen vdaren začetek igre.
Mogoče so na Bonda streljal z mitraljezom in tako izgleda izmikanje nabojem še preden so vedeli za matrico in bullet-time?

Ta napaka se pojavi, če igro, medtem ko je vkjučena v Nintendo 64 malo premaknemo na levo stran.

 

ARMA 3

arma 3

Arma 3 je relistična streljačina in najverjetneje najboljši primerek simulacije  prave vojske v video igri. Najbolj pa je znana po njeni zombi modifikaciji DayZ. Čeprav je to izredno resna igra, te vseeno občasno lahko nasmeji. Še posebaj, če s kompanjoni na letališču streljaš z minometi.

GTA 4


Oh Niko, ti in tvoj smisel za humor. Kaj si pa tokrat ušpičil?

Niko, Michelle in Karen imeli prijeten večer skupaj, a ko naj bi ju Niko odpeljal domov, se zgodilo nekaj, kar ni mogel nihče pričakovati. Najbolj smešno pa je tudi to, kako se pogovor ujema s samim nesrečnim dogodkom.

NBA 2K16


Ste že kdaj videli tako navdušenega košarkaša? Kar se začne, kot običajna konefenca se spremeni v pravo komedijo. Kar naenkrat izgleda, kot da mu je vseeno za cel svet in je najsrečnejši človek na svetu. Kakorkoli že, s svojim nasmehom je osrečil tudi nas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime