POP-UP TURNIR

VALORANT - 24. 6. KVALIFIKACIJE ONLINE

V sodelovanju z Mimovrste bomo v 2023 organizirali serijo tekmovanj. Preverite časovnico ter se prijavite na vaš izbrani turnir. Najboljše bomo ustrezno nadgradili! 😊 Poleg turnirjev boste lahko preizkusili tudi najnovejšo gamersko opremo!

Mimovrste BTC Ljubljana

FINALE (TOP 8): 30. 6 in 1. 7. 2023 - Valorant

 

POP-UP TURNIR

VALORANT - 24. 6. KVALIFIKACIJE ONLINE

V sodelovanju z Mimovrste bomo v 2023 organizirali serijo tekmovanj. Preverite časovnico ter se prijavite na vaš izbrani turnir. Najboljše bomo ustrezno nadgradili! 😊 Poleg turnirjev boste lahko preizkusili tudi najnovejšo gamersko opremo!

Mimovrste BTC Ljubljana

Valorant (TOP 8): 30. 6 in 1. 7. 2023

 

#mimovrste ❤️ #gaming

Časovnica

V sodelovanju z Mimovrste vam prinašamo serijo Mimovrste Gaming POP-UP turnirjev, ki bodo potekali znotraj prevzemnega mesta Mimovrste BTC Ljubljana.

27. in 28. 10. 2023 - CS 2

Ekipno 5v5 tekmovanje

ZAKLJUČEN!

Assetto Corsa Competizione in Beat Saber VR tekmovanje

1. 9. 2023 - Fortnite

Individualno

24.6. kvalifikacije ONLINE /od doma) - Valorant

Ekipno 5v5 tekmovanje

#2 Valorant turnir

24.6. kvalifikacije ONLINE

Valorant ekipno 5v5 bo imel kvalifikacijski ONLINE del (24. 6) ter zaključni OFFLINE del (30. 6. in 1. 7 -BTC Mimovrste).

Prijava na ONLINE kvalifikacije je brezplačna!
Na zaključni del se bo uvrstilo 8 ekip. Prijavnina na zaključni OFFLINE del bo znašla 80 € / ekipo in predstavlja rezervacijo igralnega mesta ter možnost potegovanja za del materialnega nagradnega sklada opreme v skupni vrednosti 1500 €. Zaključni turnir (8 ekip) pa bo potekal 30. 6 in 1. 7. 2023, znotraj prevzemnega mesta Mimovrste BTC Ljubljana s pričetkom ob 9:00. Vsi finalisti boste prejeli praktične nagrade, ki bodo v protivrednosti vplačane prijavnine.

Oprema na dogodku: Lenovo gaming računalnik in Lenovo 240 Hz monitorji. Periferijo prineseta sabo (tipkovnica, miška, podloga, slušalke) ali si jo sposodite na dogodku (UVI oprema).

Valorant ekipno 5v5

Nagradni sklad (oprema): 1500 €

Več o opremi na dogodku

#Lenovo #Gaming

LENOVO gaming računalniki

Odlična igričarska PC postaja, ki ujame vrhunsko ravnotežje med zmogljivostjo in ceno. Lenovoi računalniki bodo zadostil čisto vsem vašim potrebam, poleg dobrih strojnih mišic pa ponuja tudi unikaten vizualni stil.

#UVI #gaming #stoli

Udobni in kvalitetni

Izjemno popularni UVI gaming in pisarniški stoli bodo poskrbeli za udobje med najbolj napetimi trenutki. Film, videoigre, učenje, dolg pogovor ali počitek? UVI stol ponuja neskončne možnosti in popolno prilagodljivost vsem tvojim potrebam!

#JBL #Quantum

JBL gamerske slušalke

Z naprednimi algoritmi zvoka JBL QuantumSURROUND ™, ki ga poganja programska oprema JBL QuantumENGINE, ustvarja neverjetno realističen prostorski zvočni oder za filmsko raven potopitve in resnično zvočno prednost pred konkurenco.

#gaming #FOR GLORY

SteelSeries oprema

SteelSeries blagovna znamka se že od samih začetkov osredotoča na proizvodnjo visoko zmogljive gaming opreme, ki zadovoljuje tudi najzahtevnejše profesionalne igralce po vsem svetu. Ponujajo slušalke, miške, tipkovnice in več.

#UVI #Desk

UVI gaming nastavljiva miza

UVI Desk je v Sloveniji najbolj prepoznavna kategorija dvižnih (sit-stand) miz in dodatkov za pisarno. UVI Desk izdelki imajo dostopno cena in izjemna kvaliteto. Poskrbite za izjemno udobje v vaši pisarni že danes z izdelki UVI.

#spletni #trgovec

Mimovrste

Največja in najbolj nasmejana slovenska spletna trgovina, ki spletnim kupcem omogoča široko ponudbo več kot 700.000 artiklov v kar 17 različnih oddelkih. Skupaj smo pripravljeni zagotoviti to nakupovalno izkušnjo.

ZAKLJUČEN

28. 4. 2023 Mimovrste BTC Ljubljana

Valorant 5v5

24, 6, 2023 KVALIFIKACIJE ONLINE

Fortnite

1. 9. 2023 Mimovrste BTC Ljubljana

Counter Strike 2

27. in 28. 10. 2023 Mimovrste BTC Ljubljana

Nakup vstopnice

Zakaj moram plačati, da lahko sodelujem na finalnem turnirju?

Vstopnico bodo potrebovale samo kvalificirane ekipe, ki se bodo udeležile v finale (TOP 8). Kvalificirane ekipe bodo po koncu kvalifikacij (online del) prejele povezavo kjer bodo lahko opravile nakup. V kolikor nakup ne bo opravljen do roka bo možnost dobila naslednja ekipa. Za udeležbo turnirja je treba kupiti vstopnico preko našega sistema eventko.eu, s katero rezervirate svoje tekmovalno mesto na dogodku. Cena vstopnice je simbolična, a nujno potrebna, saj le tako lahko turnir izvedemo na nivoju in brez zapletov. Vsi udeleženci boste prejeli simbolično nagrado, ki bo presegala vrednost vstopnice. Z nakupom vstopnice dobimo tudi informacije glede števila udeležencev in s tem tudi drastično zmanjšamo število odpovedi oziroma neudeležbe prijavljenih tekmovalcev, kar nam omogoči lažje planiranje število igralnih postaj na dogodku.

Enostavno plačevanje preko spleta

Kupi predplačniško kodo paysafecard v tvoji bližini in plačaj na spletu s 16-mestno kodo. Varno in zanesljivo brez kreditne kartice ali bančnega računa. Lahko in varno plačevanje na spletu z gotovino.

Obiskovalci

Vabljeni vsi obiskovalci, ki bi radi doživeli pravo virtualno dirkaško izkušnjo! Za vas bomo pripravili prav poseben dirkalni kotiček, kjer boste lahko preizkusili UVI Racing Simulator V2, UVI stole, SteelSeries opremo, JBL Quantum slušalke in pošastno zmogljive Lenovo računalnike in monitorje. Vabljeni 30. 6. in 1. 7 od 13:00 do 20:00 in sicer na prevzemno mesto Mimovrste BTC Ljubljana.

#social

Pridružite se naši skupnosti

HOPsi Discord

HOPsi Youtube

HOPsi Facebook

HOPsi Forum

HOPsi Instagram

HOPsi aplikacija

Novice

Sveže objave iz sveta iger

GOG podarja grozljivko Amnesia: A Machine for Pigs

Razvijalec Frictional je stari maček igričarskih grozljivk in izpod njihovih rok je zagotovo najbolj znana serija srhljivk, ki jih druži skupno ime Amnesia. Najnovejši...

Street Fighter 6 – pretepanje v odprtem svetu

Brez sramu lahko priznam, da žanr pretepačin preprosto ni...

System Shock – tale predelava bi potrebovala predelavo

Če česa res ne maram pri razvijalcu je njegovo...

Večigralska verzija igre The Last of Us naj bi zašla v težave

Teden nazaj smo na konferenci PlayStation Showcase pričakovali veliko...

Kontroverzna streljačina Six Days in Fallujah končno dobila datum izida

Streljačina Six Days in Fallujah je v nastajanju že...

Ratchet & Clank: Rift Apart julija prihaja na PC

V zadnjih mesecih so se pojavile govorice, da naj...

Največji mod za Gothic 2 končno dobil angleški prevod

Morda pisanje novic o 20 let stari igri Gothic...