POP-UP TURNIR

FORTNITE DUOS KVALIFIKACIJE - 17. 9. 2023

V sodelovanju z Mimovrste bomo v 2023 organizirali serijo tekmovanj. Preverite časovnico ter se prijavite na vaš izbrani turnir. Najboljše bomo ustrezno nadgradili! 😊 Poleg turnirjev boste lahko preizkusili tudi najnovejšo gamersko opremo!

Mimovrste BTC Ljubljana

23. 9. 2023 - Fortnite DUOS finale

 

POP-UP TURNIR

FORTNITE DUOS KVALIFIKACIJE - 17. 9. 2023

V sodelovanju z Mimovrste bomo v 2023 organizirali serijo tekmovanj. Preverite časovnico ter se prijavite na vaš izbrani turnir. Najboljše bomo ustrezno nadgradili! 😊 Poleg turnirjev boste lahko preizkusili tudi najnovejšo gamersko opremo!

Mimovrste BTC Ljubljana

23. 9. 2023 - Fortnite DUOS finale

 

#mimovrste ❤️ #gaming

Časovnica

V sodelovanju z Mimovrste vam prinašamo serijo Mimovrste Gaming POP-UP turnirjev, ki bodo potekali znotraj prevzemnega mesta Mimovrste BTC Ljubljana.

27. in 28. 10. 2023 - CS 2

Ekipno 5v5 tekmovanje

ZAKLJUČEN!

Assetto Corsa Competizione in Beat Saber VR tekmovanje

17. 9. 2023 - Fortnite

KVALIFIKACIJE ONLINE

ZAKLJUČEN

Ekipno 5v5 tekmovanje

#3 Fortnite - 17. 9. 2023

DUOS (dvojice) Battle Royal Custom games

Najprej bomo od doma (online) 17. 9. 2023 s pričetkom ob 14:00 odigrali kvalifikacijski DUOS Battle Royal Custom Games turnir. Odigrali bomo s pomočjo YUNITE BOTa (točkovanje kot na FNCS) zato je prisotnost na Discordu obvezna!

Ob prijavi na turnir bo kapetan prejel povabilo na Discord, kjer se bo odvijal kvalifikacijski turnir. Prijave se zaprejo 17.9. ob 10:00!

Na zaključni offline dogodek (Mimovrste BTC - 23. 9. 2023, s pričetkom ob 11:00) se bo kvalificiralo 20 ekip (40 tekmovalcev)! Nagradni sklad je 1.500 € v materialnih nagradah.

Kvalificirane ekipe bodo morale potrditi udeležbo na zaključnem dogodku s plačilom prijavnine, ki znaša 30 € / ekipo. Vsak tekmovalec bo prejel darilni paket v vrednosti vplačanega zneska.

Oprema na dogodku: Lenovo gaming računalnik in Lenovo 240 Hz monitorji. Periferijo prinesete s sabo (tipkovnica, miška, podloga, slušalke) ali si jo sposodite na dogodku (UVI oprema).

Fortnite

Nagradni sklad (oprema): 1.500 €

Več o opremi na dogodku

#Lenovo #Gaming

LENOVO gaming računalniki

Odlična igričarska PC postaja, ki ujame vrhunsko ravnotežje med zmogljivostjo in ceno. Lenovoi računalniki bodo zadostil čisto vsem vašim potrebam, poleg dobrih strojnih mišic pa ponuja tudi unikaten vizualni stil.

#UVI #gaming #stoli

Udobni in kvalitetni

Izjemno popularni UVI gaming in pisarniški stoli bodo poskrbeli za udobje med najbolj napetimi trenutki. Film, videoigre, učenje, dolg pogovor ali počitek? UVI stol ponuja neskončne možnosti in popolno prilagodljivost vsem tvojim potrebam!

#WD #Black

Hitri gaming diski

WD_BLACK je namensko izdelan za izboljšanje vaše računalniške igralne izkušnje. Trdi disk WD_BLACK, ki je na voljo z impresivnimi 256 MB predpomnilnika DRAM pri modelih z večjo zmogljivostjo ter je optimiziran, da lahko več časa porabite za igranje iger in manj časa za nalaganje.

#gaming #FOR GLORY

SteelSeries oprema

SteelSeries blagovna znamka se že od samih začetkov osredotoča na proizvodnjo visoko zmogljive gaming opreme, ki zadovoljuje tudi najzahtevnejše profesionalne igralce po vsem svetu. Ponujajo slušalke, miške, tipkovnice in več.

#UVI #Desk

UVI gaming nastavljiva miza

UVI Desk je v Sloveniji najbolj prepoznavna kategorija dvižnih (sit-stand) miz in dodatkov za pisarno. UVI Desk izdelki imajo dostopno ceno in izjemno kvaliteto. Poskrbite za izjemno udobje v vaši pisarni že danes z izdelki UVI.

#ASUS #gaming

Asus komponente

ASUS je ena izmed najbolj prepoznavnih znamk za osnovne plošče, grafične kartice, gaming monitorje, prenosnike, periferijo, ročne konzole in več. Visoka kvaliteta in konkurenčna cena njihovih izdelkov je eden izmed glavnih razlogov za svetovni uspeh znamke ASUS.

Asseta Corso in Beat Saber

ZAKLJUČEN

Valorant 5v5

ZAKLJUČEN

Fortnite

23. 9. 2023 Mimovrste BTC Ljubljana

Counter-Strike 2

Datum bo najavljen kmalu! Mimovrste BTC LJ

Nakup vstopnice

Zakaj moram plačati, da lahko sodelujem na turnirju?

Za udeležbo turnirja je treba kupiti vstopnico preko našega sistema eventko.eu, s katero rezervirate svoje tekmovalno mesto na dogodku. Cena vstopnice je simbolična, a nujno potrebna, saj le tako lahko turnir izvedemo na nivoju in brez zapletov. Vsi udeleženci boste prejeli simbolično nagrado, ki bo presegala vrednost vstopnice. Z nakupom vstopnice dobimo tudi informacije glede števila udeležencev in s tem tudi drastično zmanjšamo število odpovedi oziroma neudeležbe prijavljenih tekmovalcev, kar nam omogoči lažje planiranje število igralnih postaj na dogodku.

POP-UP arhiv

Povzetek prejšnjih Mimovrste POP-UP dogodkov

Pripravljamo nov turnir iz igre Assetto Corsa Competizione, tokrat na pravem dirkališču!

Konec aprila smo se lotili začetka svoje serije turnirjev, ki jih delamo v navezi s trgovino Mimovrste in za prvo poglavje te zgodbe smo...

HOPsi x Mimovrste Valorant turnir uspešno za nami!

Pretekli vikend se je na prevzemnem mestu Mimovrste Ljubljana...

Prvi gaming POP-UP Mimovrste turnir je za nami in dobili smo tudi prve zmagovalce

Včeraj se je odvil naš prvi gaming POP-UP turnir,...

Enostavno plačevanje preko spleta

Kupi predplačniško kodo paysafecard v tvoji bližini in plačaj na spletu s 16-mestno kodo. Varno in zanesljivo brez kreditne kartice ali bančnega računa. Lahko in varno plačevanje na spletu z gotovino.

Obiskovalci

Vabljeni vsi obiskovalci, ki bi radi doživeli pravo dirkaško izkušnjo! Za vas bomo pripravili prav poseben dirkalni kotiček, kjer boste lahko preizkusili UVI Racing Simulator V2, UVI stole, ostalo gamersko opremo in pošastno zmogljive Lenovo računalnike in monitorje. Vabljeni na prevzemno mesto Mimovrste BTC Ljubljana vsak dan med 8:00 in 20:00.

#social

Pridružite se naši skupnosti

HOPsi Discord

HOPsi Youtube

HOPsi Facebook

HOPsi Forum

HOPsi Instagram

HOPsi aplikacija

Gaming novice

Sveže objave iz sveta iger

Mortal Kombat 1 – vrnitev k začetku serije, a ne povsem

Serijo pretepačin Mortal Kombat spremljam že zelo dolgo, čeprav sam nisem nek navdušenec nad tem žanrom iger. Kar se tiče merjenja moči dveh pretepačev...

Bivši vodja Rockstarja pokazal novo igro Everywhere, ki pa je videti samo kot kopija Fortnita

Razvijalec Build A Rocket Boy je zaenkrat morda resda...

Lies of P – odlična soulslike izkušnja

Igre razvijalca From Software imajo en problem. Naslovi kot...

Tale retro skrivalščina hudo spominja na Splinter Cell

Bomo še kdaj dobili čistokrvno skrivalščino? Takšno, kjer se...

The Crew Motorfest – Ubisoft je dostavil presenetljivo zabavno dirkačino

Dirkačine so se skozi svojo zgodovino dolgo delile na...

Ubisoft najavil The Division 3

Človek bi si mislil, da je franšiza The Division...

Dragon’s Dogma 2 pokazal 9 minut novega igranja

Začel se je Tokyo Game Show, ena zadnjih konferenc...