MMO Neverwinter prihaja na Xbox One

Razvijalec Perfect World je pred kratkim oznanil presenetljivo novico: njihov precej popularen MMO prihaja na konzole naslednje generacije in sicer najprej na Xbox One.

Napovedan izid igre je oktober 2015 za Severno Ameriko ter Evropo, Kitajska pa bo naslov lahko igrala že septembra.

Za igranje igre na Xboxu bo potrebna naročnina na Xbox Live Gold.

 

mmo neverwinter
igra neverwinter

Zanimivo bo videti, kako bo igra, ki je predvsem prilagojena kontrolam na PC-ju (kot praktično vse MMO igre) igrana na igralnem gamepadu. Vendar pa igra nima klasičnega klikanja po po orodni vrstici  raznih veščin kot v World Of Warcaftu, ampak je veliko bolj akcijsko orienterana, kar se zna dobro obnesti na igralnih ploščkih. Navsezadnje je Blizzard naredil podobno potezo, ko je predelal uspešnico Diablo 3 za konzole.

Medtem, ko morajo lastniki konzol na špil še precej čakati, lahko lastniki PC-jev naslov že veselo preigravamo. Igra je v porastu, zastonj in bo kmalu dobila nov dodatek Tyranny of Dragons, ki izide 14-tega avgusta. Popoln trenutek, da se vržemo v igro in pokoljemo par zmajev!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!