Destiny beta karakterji bodo izbrisani

Če ste pred kratkim sodelovali v beta testiranju igre Destiny, potem imam za vas slabo novico: vsi ustvarjeni karakterji bodo pobrisani in ne bojo preneseni v končno inačico igre, ki izide 19.9.2014.

Kot je povedal Bungijev razvijalec Tyson Green je za to več razlogov: “Od bete dalje smo konstantno pilili in popravljali igro. Način, na katerega ste pridobivali izkušnje se je konstantno spreminjal. Dodajali smo predmete in jih tudi odstranjevali. Dodali in spremenili smo same lastnosti igre. Ne obstaja neka velika drastična sprememba ampak več manjših popravkov, zaradi katerih bi vaši karakteri v končni verziji izpadli čudno in pokvarjeno.”

Ni pa le vse tako črno. Čeprav je res,da bo ugasnilo mnogo herojev širom galaksije, je vodja skupnosti David Dague obljubil, da je to zadnjič, da se boste morali ločiti s svojim karakterjem.

Igro lahko prednaročite tudi pri nas tukaj, zadeva pa bo na voljo za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 in PlayStation 4.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime