Gamescom 2014

Tisti, ki vsaj malo spremljate igričarsko sceno boste vedeli, da je Gamescom evropski E3, torej sejem, kjer založniki in razvijalci pokažejo, na čemu vse so garali dosedaj in včasih tudi napovejo kako novo igro. Vsak od večjih založnikov ima tudi svojo konferenco (Sony, Microsoft, EA…) in to vsak ob posebnem terminu.

Začel bo Microsoft in sicer 12. avgusta.

Pričakujemo lahko novice glede Halo franšize in mogoče kompatibilnost Xbox 360 iger za konzolo Xbox One. Uradnega ni še nič. Prenos v živo lahko spremljate tukaj.

Za Microsoftom bo na podij stopil Sony.

Prikazali naj bi nov uporabniški vmesnik za njihovo konzolo PlayStation 4, eksluzivno dodatno vsebino za igro Destiny in kup drugih oznanil. Njihov prenos lahko spremljate tu.

Drugi dan, 13. avgust, bo pred reflektorje stopil EA. Prikazal bo nove podrobnosti za igre FIFA 15, The Sims 4, BAttlefield Hardline, Dragon Age: Inqustion, Dawngate in še več. Prenos tule.

Zadnji bo nastopil Konami, ki bo imel Metal Gear Soild V: The Phantom Pain dogodek, kjer bo predstavil nove lastnosti igre in morda celo oznanil datum izida.

Tisti zainteresirani pa se lahko prijavite tudi na vsakoletni izlet, ki ga organizira Gamescom Slovenija. Novica je sedaj za to morda že malce prepozna, saj avtobusi krenejo že jutri vendar je tu vedno naslednje leto. Več na njihovi uradni strani.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime