R.I.P. Robin Williams, legenda komedije in tudi gamer

Vem, da mnogi mislite, da Robin Williams res nima nobene povezave z igrami. Vendar je ta komična zvezda bila tudi strasten igralec iger.

Robinu tehnologija na splošno ni bila tuja vas.

Spodaj lahko vidimo njegov “Let’s Play”, ko je na predstavitvi igre Spore odigral par minut pred občinstvom ter seveda vmes povedal tudi par šal.

Vendar je njegova velika ljubezen bila The Legend of Zelda. Pojavil se je v parih reklamah za serijo Legend of Zelda, tudi v reklami za Ocarina of Time za 3DS. Igro je imel tako rad, da je poimenoval celo svojo hčerko Zelda. Spodaj si lahko ogledate kratek posnetek, kjer s hčerko opisujeta svoje spomine na to legendarno igro.

Pred kratkim je imel intervju na spletni strani reddit.com, kjer so ga uporabniki strani spraševali različna vprašanja. Seveda so ga vprašali tudi glede iger. Povedal je, da se mu zdi igra Portal “nora izkušnja”.

Je tudi zelo velik fen Call of Duty serije: “Še vedno čakam naslednji Call of Duty. Zame je to precej nenevadna izkušnja, saj sem že potoval v Irak in Afganistan in sem videl vojake, ki so se ravnokar vrnili iz obhoda. Rekel sem jim: “Vi živite te stvari! Ampak še vedno igrate to igro…””

Če pa igrate COD online potem je težko verjetno, da ste naleteli na  Robina saj se večigralstvu izogiba: “Ko ti zbrca rit 11 letnik, je to zelo ponižujoče…”

Če želite prebrati ostanek reddit intervjuja, ga lahko najdete tule.

Počivaj v miru Robin.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime