Gamescom 2014: Microsoft se predstavi

Že prej smo napisali novičko, da se bo kmalu odvil Gamescom, evropski igričarski sejem, kjer  založniki in razvijalci pokažejo svoje igralne umotvore. No, Microsoft je zaključil svoj konferenco tako da imamo za vas pester skupek oznanil.

Najprej je na oder stopil vodja Xboxa Phil Spencer, ki je vsem po vrsti zatrjeval, da je “sedaj najboljši čas, da si Xbox igralec”. Najavil je prenos igralnih likov v Grand Theft Auto Online ter navrgel nekaj podrobnosti o Fifi 15.

Nato so prišle najave neodvisnic oz takoimenovanih indie iger. Na Xbox prihajajo Fruit Ninja Kinect 2, Goat Simulator, Inside, Space Engineers, Super Hot, The Escapist in Below. Na koncu so oznanili, da bo sedaj moč na Xboxu igrati preko 100 indie naslovov, kar je vsekakor lepa številka.

Nato so prikazali Call of Duty: Advanced Warfare posnetek, ki se je osredotočal na samoigralstvo torej single player. Zadeva je grafično precej navdušila tako, da morda le povrne nekaj ugleda franšizi.

Igro lahko že prednaročite tud pri nas.

Ob tem so najavili tudi posebno Xbox One Limited Edition Call of Duty: Advanced Warfare paket, kjer dobite Xbox One z terabajtnim trdim diskom, digitalno Day Zero verzijo igre, skupaj z posebnim kontrolerjem za 499$.

Najbolj so presenetili z najavo Tomb Raiderja.

Rise of of The Tomb Raider bo Xboxova ekskluziva, ki pride v trgovine poleti 2015. Zanimiva najava, saj se je prejšnji Tomb Raider prodal precej slabo, tako da je ekskluzivnost za eno konzolo presenetljiva.

Vendar pa s tem ekskluziv ni konec. Povedali so še podrobnosti o Sunset Overdrivu, Ori, Blind Forest, Forzi 5, Forzi Horizon 2 ter Fable Legends.

Remedy Entertainment, razvijalci Max Payna ter Alan Waka so najavili novo igro za Xbox One, imenovano Quantum Break. Zadeva izgleda res obetajoče in čuti se vpliv Max Payna.

Na koncu so še odkrili podrobnosti o Halu.

Halo: The Master Chief Collection imenovan skupek kode bo vseboval predelave prvih dveh delov v moderno grafično preobleko vključno z večigralstvom. Odkrit je bil tudi Halo Channel, posebna digitalna interkativna mreža, kjer se bo lahko gledalo Halo: Nightfall, ogledovalo prenose iger ter preučevalo svoje statistike. Zadeva bo na voljo 11-tega Novembra.

Zanimiva predstavitev iger in precej ekskluziv za Xbox One. Videli bomo kakšen protiudarec pripravlja Sony na svoji konferenci.

Vse igre in XBOX ONE konzolo lahko kupite najceneje v naši spletni trgovini PLAYGAME.si

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime