Napovedan nov Silent Hill

In to na precej unikaten način.

Sony je na svoji konferenci najprej pokazal filmček za zanimivo grozljivščino, ki naj bi se igrala iz prve osebe in je imela preprost naslov P.T. Filmček niti ni filmček ampak interaktivni “teaser”, ki ga lahko tudi vi probate na PlayStation Networku.

Kot vidimo na posnetku naj bi bili razvijalci 7780’s Studios za katere ni še nihče slišal.

No, kasneje ko so  igralci dokončali tale interaktivni filmček, se je zarolal sledeči posnetek.


Kot vidimo, se bo naslednji Silent Hill imenoval Silent Hills, narejen pa bo pod taktirko slavnega Hidero Kojime (ustvarjalec Metal Gear Solid serije) ter Guillerma del Tora (slavnega Hollywood režiserja)! Kot da to ni dovolj, bo vlogo protagonista očitno prevzel Norman Reedus, znanega iz serije The Walking Dead!

Za navdušence nad Silent Hillom je to res dobra novica, saj je Silent Hill v zadnjih dveh iteracijah precej izgubil na kvaliteti. Konstantno menjavanje razvijalca je pri igralcih pustilo slab priokus, kar se je poznalo tudi na končnih izdelkih.

Za katere sisteme naj bi bila zadeva narejena ni še znano, čeprav je očitno, da naj bi izšla za PlayStation 4. Datum izida tudi ni še znan, bo pa igro poganjal Fox motorček, odgovoren za zadnji (še v nastajanju) Metal Gear Solid.

Kaj pa 7780’s Studios? Izmišljena razvijalska skupina, del marketinške kampanje.

Briljantno!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime