Witcher 3: Nove podrobnosti

Da je Witcher 3 pričakovan špil, vemo vsi.

Ta tretji del sage Witcher navdušuje od samega začetka. Sprektakularni napovednik nas je vse pustil odprtih ust in igralci smo hoteli še.

K sreči so razvijalci bili prisotni tudi na letošnjem Gamescomu, kjer so pokazali nove filmčke ter tudi povedali nekaj podrobnosti.

Svet Witcher trojke bo kar 35x večji v primerjavi z prejšnjim delom in bo vseboval različna področja ter pokrajine, od temačnih močvirij, zelenih poljan do ogromnega mesta, napolnjenega s prebivalci.

Igra vsebuje preko 96 različnih bojnih animacij za naš karakter,  ki bo seveda zopet Witcher Geralt. Naš junak bo lahko vihtel nova orožja kot je samostrel, plaval pod vodo ter končno, skakal. Boj bo podoben prejšnjim delom serije, s to razliko, da bo veliko bolj brutalen. Ko bomo nasprotniku hoteli prizadejati poslednji udarec, mu bomo lahko odsekali razne dele telesa ali pa ga preprosto presekali vzdolž telesa na dva dela. Slastno!

Seveda pa bo to vse to spojeno z naravnost fantastično grafično podobo. Witcher 3 zaenkrat izgleda spektakuilarno, z ogromnim širnim svetom, ki kar čaka in prosi da ga raziščemo. In čakalo bo še nekaj časa saj igra izide šele 24. februarja 2015. Do takrat pa si lahko samo vrtimo filmčke igre ter nadgrajujemo PC-je.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime