Witcher 3: Nove podrobnosti

Da je Witcher 3 pričakovan špil, vemo vsi.

Ta tretji del sage Witcher navdušuje od samega začetka. Sprektakularni napovednik nas je vse pustil odprtih ust in igralci smo hoteli še.

K sreči so razvijalci bili prisotni tudi na letošnjem Gamescomu, kjer so pokazali nove filmčke ter tudi povedali nekaj podrobnosti.

Svet Witcher trojke bo kar 35x večji v primerjavi z prejšnjim delom in bo vseboval različna področja ter pokrajine, od temačnih močvirij, zelenih poljan do ogromnega mesta, napolnjenega s prebivalci.

Igra vsebuje preko 96 različnih bojnih animacij za naš karakter,  ki bo seveda zopet Witcher Geralt. Naš junak bo lahko vihtel nova orožja kot je samostrel, plaval pod vodo ter končno, skakal. Boj bo podoben prejšnjim delom serije, s to razliko, da bo veliko bolj brutalen. Ko bomo nasprotniku hoteli prizadejati poslednji udarec, mu bomo lahko odsekali razne dele telesa ali pa ga preprosto presekali vzdolž telesa na dva dela. Slastno!

Seveda pa bo to vse to spojeno z naravnost fantastično grafično podobo. Witcher 3 zaenkrat izgleda spektakuilarno, z ogromnim širnim svetom, ki kar čaka in prosi da ga raziščemo. In čakalo bo še nekaj časa saj igra izide šele 24. februarja 2015. Do takrat pa si lahko samo vrtimo filmčke igre ter nadgrajujemo PC-je.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!