Povleka in konvertiranje videa z YouTube-a

Obstaja ogromno programov, s katerimi lahko povlečemo nek posnetek s strani YouTube in ga v nekaterih lahko celo konvertiramo v druge formate. Večinoma vsi delujejo po enakem principu, nekateri so zastonj, nekateri deloma zastonj, nekateri pa so v celoti plačljivi.

Obstaja internetna stran ClipConverter.cc, ki vse stori za nas in to popolnoma zastonj!

Ko pridemo na internetno stran se nam ta izriše:

 

Prvi korak
Prvi korak

V zgornji okvirček prilepimo povezavo do posnetka na Youtube, ki ga želimo downloadati. Potem kliknemo “Continue” in počakamo, da stran naloži podatke o videoposnetku. Ti se nam izpišejo pod vrstico kjer smo napisali spletni naslov videoposnetka. Po tem stran zgleda nekako takole:

Drugi korak
Drugi korak

V okvirčku “File name” lahko izberemo kako se bo datoteka imenovala po končani obdelavi. Pod “Conversion format:” izberemo kak tip datoteke želimo na koncu. Če imamo izbran le “Download” potem se bo datoteka le povlekla in je ne bomo obdelovali. KO smo izbrali vse potrebno kliknemo na “Start”.

Za primer sem izbral .MP3 končno datoteko, kar tudi mislim, da boste najpogosteje uporabljali. Zgodi se tole:

Tretji korak
Tretji korak

V okvirčkih, ki so se odprli lahko dodatno izbirate možnosti datoteke, kot so bitna hitrost, ime ipd. Ko smo s tem končali kliknemo na “Start”. Stran nas pripelje do tukaj:

Četrti korak
Četrti korak

Tukaj le počakamo, da ClipConverter opravi svoje delo. Ko to naredi nas pošlje na takšno stran:

Peti korak
Peti korak

Tukaj le še pritisnemo “Download” in končna datoteka se po začela prenašati na naš računalnik. V kolikor želimo prenesti datoteko na telefon, lahko to storimo tudi prek QR kode. Želim vam uspešno povleko in konvertiranje filmčkov z Youtube-a.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!