Sony zavrnil Minecraft

Različica Minecrafta za Sonyjev paradni konj Playstation 4 žal ni opravil preizkusa, ki je preverjal hrošče v igri in kot rezultat tega, bodo razvijalci, 4J Studios potrebovali še nekaj dodatnega časa za razvoj,  kar bo posledično povzročilo zamude. Igra naj bi namreč izšla do konca tega meseca.

“Sony je v zadnjem preizkusu našel nekaj napak, ki jih moramo odpraviti v našem Minecraftu za PS4.” so danes na Twitterju zapisali 4J Studios s priloženim žalostnim smeškotom. Pravijo še: “Stvari trenutno popravljamo, vendar moramo znova čez celoten proces razhroščevanja.”

4J Studios so različico Minecrafta za Playstation 3 vložili 12. avgusta. Glede na to, da naj bi izšla ta mesec in da morajo ponovno vložiti celotno igro postavi datum izida pod velik vprašaj. Prav tako naj bi ta mesec izšla različica za Playstation Vito, 4J pa pravijo, da je ta različica trenutno pod drobnogledom Sonyja.

Kot je videti, bo za 4J Studios mesec avgust poln težav, saj naj bi izšla tudi uradna različica za Xbox One. To trenutno pripravljajo za izid.

Če si že lastite različico za PS3 ali Xbox 360, vas bo igra za PS4 ali Xbox One stala borih 5 $. Prav tako bodo vsi, ki imajo različico za za “drobiž” lahko kupili tudi različico za PS Vito.

Minecraft je igra z odprtim svetom, ki je bila za razvijalce neverjeten uspeh, od uradnega izida polne različice za PC leta 2011, saj je dosegla že več kot 54 milijonov prodanih kopij (bolje da ne govorimo o tistih, ki so bile nelegalno prenesene) po vseh platformah, prav tako pa se širijo govorice o tem, da naj bi v bližnji prihodnosti luč sveta ugledali različici za Nintendo Wii U in Nintendo 3DS.

Minecraft z nekaj dodatki na PC platformi

Če si lastite PC različico igre Minecraft pa si jo lahko z nekaj enostavnimi triki in optimizacijami izboljšate in dosežete veliko boljšo vizualno doživetje. Ogromno takšnih in drugačnih optimizacij ter dodatkov najdete na strani Minecraft Mods.

Minecraft z nekaj dodatki na PC platformi

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime