COD: Advanced Warfare ne bo na Wii U

Call Of Duty: Advanced Warfare naj bi proti koncu letošnjega leta prišel na pet različnih platform, vendar Nintendov Wii U ne bo ena izmed njih.

Trenutno igro igro izdelujeta dve razvijalski ekipi. Za Playstation 4, Xbox One in PC je zadolžena zasedba ekipe Sledgehammer Games, za starejši platformi Playstation 3 in Xbox 360 pa High Moon Studios. Sledgehammer Games so pred kratkim na Twitterju najavili, da igre za Wii U ne bo. Zanimivo pa je, da je to bila odločitev Activisiona in ne razvijalcev samih, Activision je namreč založnik iger Call Of Duty. V preteklosti so bile igre razvite s strani Infinity Warda ali Treyarcha.

Predstavitev igre na E3

Call Of Duty: Advanced Warfare je prva izmed iger, ki bo narejena v novem, tri-letnem ciklu, ki ga sedaj uporabljajo. Poganjal jo bo kakopak nov pogon, v katerem bomo, verjeli ali ne, igralci oblečeni v eksoskelete, oziroma ekso obleke, katere nam bodo ponujale nadčloveške sposobnosti. Me prav zanima, če bo igra spominjala na Crytekovo ubijalsko streljačino, Crysis. Activision je predstavil enoigralski način v začetku letošnjega leta, večigralski način pa je bil predstavljen prejšnji mesec.

Nova, futuristična oprema igralca

Z vsakim letom se Activision s franšizo Call Of Duty povzpne na vrh lestvice najbolj prodajanih iger, ali celo zasede prvo mesto. To je eno izmed pomembnejših del, ki ga ne bo na Nintendovi platformi. A to ni edini odmevnejši naslov; čeprav bo igra Watch_Dogs dosegla Nintendo Wii U, pa je Ubisoft najavil, da je to zaenkrat zadnja igra, ki jo bodo izdali za Nintendo.

Pred kratkim je bil predstavljen tudi večigralski način

Datum izida COD: Advanced Warfare je 4. november. Igra bo kakopak izdana za PC, prav tako pa se bo znašla na platformah Xbox One, Xbox 360, Playstation 3 in Playstation 4. Spodaj si lahko ogledate še 9-minutni gameplay video.

Seveda bo igra ob izidu na voljo tudi v naši spletni trgovini EIGRE.SI, trenutno pa jo lahko za vse platforme prednaročite.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime