Titanfall zastonj za 48 ur

Titanfall se je vrnil na takoimenovan Orgins Game Time Service, kjer lahko snamemo igro iz njihovih Origin strežnikov ter igramo igro povsem zastonj za dva dni. Odštevanje ur se začne takoj, ko prvič zaženemo igro, kar je še dobro, saj moramo prenesti kar za 50 GB podatkov pred igranjem.

Igra je prav tako znižana za 70 %, tako da je navadna verzija pridobljiva že za 17,99€, medtem ko vas bo Deluxe verzija koštala 31,99€.

titanfall zastonj
titanfall origin game time

Spomnimo, Titanfall je prvo osebna strelska igra, s posebnim poudarkom na večigralstvu. Igralci lahko izbirajo svoja orožja, le ta nadgrajujejo ter dobivajo različne borbene sposobnosti. Glavna posebnost pa so ogromni roboti, imenovani Titani, ki jih lahko igralci osedlamo in tako sejemo uničenje pri nasprotnikih. Igro so razvili pri Respawn Entertainment, ki so originalni razvijalci Call of Duty serije.

Če pa vas Titanfall ne mika, obstajajo tudi druge “zastonj” igre na servisu Origin. Tako lahko preizkusite Plants vs Zombies Garden Warfare za 72 ur ali pa RPG igro Kingdoms of Amalur: Reckoning za 48 ur.

Za vse to boste portebovali Origin klient, navodila namestitve pa lahko najdete tu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime