Lindsey Lohan toži ustvarjalce igre Grand Theft Auto V

Tale novička je že nekoliko stara ampak je pred kratkim dobila nadaljevanje.
Julija letos je slavna igralka Lindsey Lohan tožila Rockstar, razvijalce igre Grand Theft Auto V in sicer zaradi zlorabe njene podobe v njihovi uspešnici GTA V. Namreč Lindsey pravi, da si ona ter karakter iz igre Lacy Jonas delijo nezmotljive in nenaključne podrobnosti.

gta v tožba
Obstaja podobnost?

Rockstar je izjavil, da je edina podobnost med njima njuna mladost ter barva las. Sega pa podobnost še dlje. Namreč Lacy Jonas v igri je mlada hollywoodska diva in naša naloga v igri je, da ji pomagamo zbežati pred nadležnimi paparazziji. Spodaj lahko vidimo posnetek iz igre, kjer lahko tudi vidimo Lacey v akciji.


No, razvijalcem je očitno prekipelo in so proti Lindsey vložili protitožbo, češ, da je bila originalna tožba samo želja po večji medijski izpostavljenosti brez podlage. Kakšen bo rezultat vsega tega tožarjenja ni še jasno, je pa očitno, da je zakonska podlaga v ZDA povsem zblaznela.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!