Blizzard ima v mislih še 7 dodatkov za World of Warcraft

O World of Warcraftu se zadnje čase govori kar veliko. Pred kratkim so oznanili, da bojo povečali ceno naročnine v Veliki Britaniji, kmalu pa bo na prodajne police prispela tudi nova razširitev, Warlords of Draenor, ki izide 16.  novembra.

Vendar se tu novice še ne ustavijo!

Režiser igre Tom Chilton je pred kratkim izjavil, da ima razvijalec igre Blizzard pripravljenih še šest ali sedem razširitev. Zaenkrat so ti dodatki samo še koncepti, vendar je to vseeno impresivna številka in priča o temu, da bo World of Warcraft še dolgo živel. To je dobra novica  za WoW igralce, ki so bili zadnje čase močno v skrbeh zaradi precej močnega upada igralcev.

World of Warcraft je še vedno zdaleč nabolj igran MMO, čeprav je samo med aprilom in junijem izgubil 800.000 naročnikov. Ima pa igralna baza še vedno 7.6 milijonov aktivnih naročnikov, tako da stanje še ni alarmno in je v bistvu precej impresivno za 10 let staro igro.

“Naslednja razširitev je že v nastajanju in smo že v fazi ustvarjanja novih področij. Za vsak dodatek imamo na voljo vsaj šest ali sedem konceptualnih splanirianih razširitev, iz katerih lahko pobiramo elemente in jih združimo skupaj. Tako, da imamo zaenkrat na voljo še dovolj vsebine za vsaj še nadaljnih deset let.” je še povedal Chilton.


 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime