Playstation ekskluziva v igri Destiny

Če boste hoteli najboljšo izkušnjo v igri Destiny, jo bo treba preigrati na Playstation 3 ali Playstation 4. To je sporočilo, ki ga hoče Sony prenesti igralcem v novem trailerju, ki prikazuje ekskluzivne dodatke, seveda le za Playstation, v novi Bungijevi streljačini. Ogledate si ga lahko spodaj.

Kaj spada pod “exclusive content”? No ja, igralce naj bi čakala popolna mapa za večigralski način (Exodus Blue) in kar nekaj ščitov in orožij. Popoln spisek vsega, lahko najdete na Sonyjevi spletni strani (v angleščini).

Igra bo ponujala izjemno next-gen grafiko

Sony vsemu pravi “ekskluzivno”, a bi lahko temu rekli le “začasno ekskluzivno”, čeprav za kar lepo obdobje. Vse prikazano bo na voljo le za lastnike Playstation konzol vsaj do jeseni 2015. kasneje bo to na voljo za vse, tudi lastnike Microsoftovih konzol Xbox 360 in Xbox one.

Čeprav je Bungie z igro Destiny tesno povezan s Sonyjem, vedno znova obljublja, da bodo vsi igralci deležni enakih kriterijev igranja in užitka. Trenutno za Xbox igra Destiny ne ponuja nobenih dodatkov in glede na to, da je igra končana jih verjetno tudi ne bo. Seveda, pa lahko vsi igralci še vedno dobijo nekaj dodatnih “gudijev”, če bodo igro prednaročili.

Imamo jo tudi mi, prednaročite jo lahko tukaj!

Kaj vse nas čaka v igri?

Igra Destiny bo izšla 9. septembra, za platforme Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 in Playstation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime