Sims 4 ima zanimivo zaščito proti piratstvu

Razvijalci so v preteklosti že velikokrat poskrbeli za zanimive možnosti zaščite svojih izdelkov pred pirati, ki njihove igre brez slabe vesti povlečejo iz vsemreže in jo nato brezskrbno igrajo brez posledic.

Pred leti je imel tako zaščito GTA IV na PC-ju, kjer je piratska inačica igre začela z čudnim obnašanjem. Namreč, takoj ko smo sedli v vozilo, je le-to postalo težko obvladljivo, naš pogled pa se je začel majati in je postal meglen. Na kratko, igro je bilo zaradi tega skoraj nemogoče igrati.

Kasneje so zlobnim gusarjem presenečenje pripravili kar naši južni sosedje, razvijalci Croteam. Njihova igra Serious Sam je v piratski inačici vsebovala neumrljivega škorpijona, ki je igralca preganjal dokler ga ni pokončal.

Za zadnje presenečenje pa so poskrbeli pri Maxisu, ki so pred kratkim izdali sila pričakovano igro Sims 4. Vsi, ki ste igrali kdaj Simse veste, da ko vaš Simček obišče stranišče ali gre pod tuš, je deležen cenzure na privatnih delih telesa. No v piratski različici igre postaja ta cenzura čezdalje večja in večja, dokler ne zasede celotnega ekrana in začne spominjati na kakšno staro grafično avanturo iz devedesetih.

Manjka samo še tekstovno vnašanje ukazov, kot so: “get up, sit, go to the kitchen” in iluzija bi bila popolna.

Sims 4 protipiratska zaščita
Sims 4 cenzura

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime