Fallout 3: Pobij vse

Medtem, ko vsi čakamo najavo oz kakršnokoli vzpodbudno novico o Fallout 4, se nekateri igralci zabavajo po svoje in preigravajo prejšnje dele na zelo zanimive načine.

Vsi, ki smo kdaj vstopili v RPG igre, smo se kdaj vprašali: kako bi bilo, če bi pobil vse neigralne like, tudi tiste, ki so prijateljski?

No, Youtuber z imenom Many A True Nerd se je odpravil na avanturo, ki bo odgovorila prav na to vprašanje in to v popularni igri Fallout 3.

“Fallout 3 vam da veliko količino slobode ampak vedno namiguje, keri strani hoče da se pridružite in kdo so dobri fantje. Zanimalo me je, koliko lahko raztegnem zgodbo, kako bi se igra odzvala temu, da namerno poskušam pokvariti zgodbo s tem, da konstantno napadam prijateljske like.”

Zanimiv poskus preboja skozi igro, ki ima zanimive posledice. Fallout 3 je bila na začetku precej hroščata igra in tak poskus preigravanja samo še dodatno kaže na napake v igrini umetni inteligenci ter tudi uniči nekatere naloge.

Proti koncu, ko nadzorujemo ogromnega robota z imenom Liberty Prime se le-ta zna zatakniti na nekaterih lokacijah, ker je sprogramiran, da sledi karakterju z imenom Vargas. Če ubijemo Vargasa, se robot več ne premakne in tako ne moremo opraviti zadnje naloge. Rešitev? Ko začnemo pobijati druge zaveznike Liberty Prima, se ta razjezi in nas začne napadati. Tako ga samo odvedemo do preprek, ki bi jih moral uničiti in igra se lahko nadaljuje.

Se pa pripetijo tudi smešne stvari, ko grejo nekateri liki na čisto svoje avanture.

“V Rivet City-ju obstaja karakter z imenom Shrapnel. Nima nobenih nalog in je preprost trgovec.

Ampak če zasužnjimo drugega trgovca z imenom Flak, Shrapnel skrivnostno zapusti mesto in začne tavati po igrinem svetu. Če nanj naletimo, ugotovimo, da je zaradi nezanega razloga nesmrten. Tako, da samo vandra po razvalinah mesta s svojim zanič oklepom in zanič puško in se spopada z veliko močnejšimi nasprotniki. Malo jim zbije zdravja, nato ga zbijejo na tla, potem se spet vstane, jim spet zbije malo zdravja in tako naprej, dokler ne zmaga. Vedno zmaga, proti Enclavu, Deathclawom in Albino Radscorpionom. Očitno je Shrapnel tudi na svojem “pobij vse skozihodu”, kjer pobija vse živo, iščoč svojega izgubljenega prijatelja Flaka”

Zadevo se definitivno splača ogledati in če ste vsaj malo oboževalci serije Fallout oz si radi ogledate kakšen YouTube skozihod čez igro, potem tega ne izpustite.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime