Batman: Arkham Knight: izcurljal prvi igralni video

Pred kratkim je Rocksteady Studios, razvijalec prvih dveh Batman iger iz Arkham serije, objavil novico, da bo najnovejši del serije imenovan Arkham Knight še kar nekaj časa v razvoju. Zadnji del sage naj bi izšel šele 2. junija 2015, tako se bomo igralci kar še nekaj časa načakali.

Arkham Knighta pa so kazali za zaprtimi vrati na letošnjem Gamescomu, kar pomeni, da naj bi kar se je dogajalo za vrati, ostalo zasebno. No, uporabnik strani Vimeo spletne strani, z imenom Superhero Report, se je vseeno odločil posneti nekaj nekaj igralnih filmčkov in se tako usmilil neučakane mase. Posnetki prikazujejo dosti vsebine iz igre, kar vključuje samo igralnost, cinematične izseke ter celo prikaz famoznega Batmobila v akciji.

Na žalost so posnetki narejeno z precej slabo kamero, tako da ne pričakujte ravno HD kakovosti, so pa videi vseeno dovolj za potešitev radovednosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Čeprav je bil Batman: Arkham Origins spodoben špil, je premalo inoviral. Upajmo, da bo Arkham Knight boljši (zagotovo bo, ker se vrača originalnemu razvijalcu) 🙂

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime