Grand Theft Auto V za PC, PlayStation 4 ter Xbox One

Če še ne veste, je Rockstar, priznani razvijalec igre Grand Theft Auto, končno najavil uraden izid močno igrane igre, GTA V tudi za PC ter konzole PlayStation 4 in Xbox One.

Uraden izid naj bi bil 18. november za konzole Xbox One ter Playstation 4 , PC pa  dobi svojo verzijo 27. januarja 2015, saj naj bi si razvijalci vzeli še dodaten čas za še boljšo izkušnjo na PC platformi. Glede na slab port GTA IV, ki na PC-ju še danes kaže težave pri optimiziranosti, lahko to potezo samo še pozdravljamo.

 

Pred kratkim pa je Rockstar imel na konferenci v Anaheimu predstavitev igre samo za povabljence. Je bil pa tam prisoten uporabnik foruma Neogaf, po imenu The Shotgun, ki je pred kratkim opisal videno ter bil nad tem zelo impresioniran. Tule je zbranih nekaj njegovih vtisov:

  1. “Predstavitev je trajala 45 minut
  2. Pokazali so par področij kot so mesto, podvodni nivoji, podeželje itd.
  3. Predelali so prikaz rastlinja v naravi. Izboljšali so prikaz rastlin, rož, podvodnih alg ter drevesa.
  4. “Draw distance” oz meja videnega je sedaj nora. Prikazali so glavno mesto ponoči in za primerjavo najprej pokazali PlayStation 3 verzijo ter nato PlayStation 4 izboljšano inačico. Vse dogajanje je bilo realno-časovno in lahko vidiš luči ter potek prometa iz ogromne razdalje.
  5. Predelan sistem prikazovanja vode. Reke, oceani ter dež so sedaj spektakularni.
  6. 100% predelane teksture na živalih
  7. Anti-aliasing izgleda odlično, brez nazobčanih robov. Igra izgleda odlično v 1080p.
  8. Nova glasba in nove radijske postaje
  9. Najboljša predelava kar sem jih videl. Ostal sem dobesedno odprtih ust, ko sem videl primerjave.”

 

Očitno bo GTA V zopet zavladal na vrhu prodajnih lestvic in lepo je slišati, da to ne bo neka hitra predelava, ampak pošteno izboljšana igra, namenjena temu, da izkoristi moč novodobnih konzol ter PC-jev.

Kje dobiti igro? Seveda, pri nas! PC verzija pride v obliki Steam ključa in vas bo koštala 47€, ključ pa prejmete na dan izida!

Verzijo za PlayStation 4 ter Xbox One pa dobite pri naši sestrski Playgame trgovini za 63€!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime