Kaj izide ta teden za PC?

Po malce večji suši kvalitetnih video iger, bodo ta teden uletele kar tri večje uspešnice, ki nas naj bi zaposlile do zimskih dni, ko tradicionalno izide največ visokoprofilnih iger oz “AAA games”.

Pa poglejmo kaj nam prinaša ta deževni mesec september.

 

ArcheAge (Torek – 16.9.2014) 

Cena: Zastonj

archeage mmo
ArcheAge

O ArcheAgu smo že pisali zato še enkrat kratek povzetek.

Igra je bila že splavljena na vzhodnih teritorijih, sedaj pa prihaja na angleško govoreči trg.

Igra bo povsem odprtega sveta, kjer bo glavna privlačnost grajenje farm, pobiranje pridelka ter trgovanje z drugimi igralci. Velik poudarek bo na boju med igralci, saj bo moč druge igralce ropati ampak si bomo s tem prislužili tudi sovražen ugled, ki lahko naraste do te mere, da bomo primorati iti v zapor, lahko pa nam kasneje celo grozi izključitev (ban) iz glavnega otoka.

Poleg vsega tega bo moč jahati različne živali, raziskovati temnice ter, še ena posebnost, pluti s svojo lastno ladjo in se bojevati z drugimi igralci!

 

 

Rome Total War II: Emperors Edition

(Torek – 16.9.2014)

Cena: 54,99 €, tisti , ki si Rome Total War II že lastite, dobite nadgradnjo ZASTONJ

 

ROME total war
Total War: Rome II Emperor Edition

Rome Total War II je bil ob izidu precej hroščat in tale verzija igre naj bi služila kot opravičilo ter nagrado vsem igralcem te priznane serije.

Še toliko bolje je, da obstoječi kupci, ki si že lastijo Rome Total War II, dobijo nadgradnjo povsem zastonj!

Igra bo vsebovala nadgrajene sisteme, prenovljen politični sistem, nov DLC Imeperator Augustus ter čisto vsak DLC, ki je bil izdan dosedaj. Slastno!

 

Wasteland 2 (Petek, 19. september)

Cena: 54,99 €

wasteland
Wasteland 2

Ta igra, ki je bila pred kakšnim letom, uspešno financirana preko Kickstarterja, je uradno nadaljevanje Wastelanda iz leta 1988.

Okolje bo post-apokaliptično, igrali bomo Rangerje, boj pa bo izmeničen.

Beta, ki je izšla nekaj časa nazaj je obetala, tako da se lahko starošolski igralci globokih  izmetričnih RPG-jev  že veselimo.

 

 

 

 

 

 

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!