Xbox One predelan v laptop: predstavljamo XBOOK ONE

Ustvarjalec posebne strojne opreme Edward Zarick, je v preteklosti pogruntal, da bi bilo zanimivo imeti prenosne igralne konzole. Podal se je v inženirske vode ter z dosti trdua je ustvaril serijo prenosnih konzol (predelanih 360-tic), ki jih je imenoval “XBOOKS”.

Ker pa je Xbox 360 že precej stara zadevščina in glede na to, da je že lani izšla konzola Xbox One, se je podal v nov izziv; predelavo Xbox One-a v prenosno obliko.

Tu je nekaj njegovih besed o samem projektu:

“Bilo je samo vprašanje časa, kdaj se bom lotil predelave Xbox One-a. Za tiste, ki še ne poznate mojih prejšnjih del na Xbox laptopih, le-te imenujem XBOOKS. Naredil sem kar precej XBOOKS-ov v zadnjih letih, okoli 30. Ampak Xbox 360 je stara novica.. ven s starim, noter z novim! Tako, da oznanjam XBOOK ONE! Eden od prvih Xbox One laptopov. Upam, da vam bo všeč tako kot meni!”

Prejšnji XBOOK 360 je stal potencialne kupce okoli 1000$. Tiste, ki pa zanima najnovejša verzija, torej XBOOK ONE, lahko pričakujejo ceno od 1100$ navzgor, s tem da morajo za tako ceno predložiti svoj Xbox One. Ostali, ki konzole nimajo, pa morajo seči v žep po 1500$ (+ skladiščenje ter poštnina).

Prav tako morajo potencialni kupci najprej položiti 750 $ avansa. Zarick pravi, da izdelava posameznega modela traja od dveh to treh tednov. Pravi pa tudi, da v procesu predelave dobite originalno moč Xbox One konzole, brez navitja oz kakršnikoli izboljšav. In ja, Kinect dela.

xbox one laptop
XBOOK ONE laptop

Specifikacije laptopa pa so sledeče:

  • Xbox One konzola
  • 22-inčen Vizio LED 1080p monitor
  • Diskovni pogon
  • 3D sprintane komponente

 

Vas take ekstravagance zanimajo? Potem pa le oddeskajte na Zarickovo uradno XBOOK ONE spletno stran.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime