World of Warcraft: neaktivni karakterji bodo izgubili imena

Blizzard je danes najavil, da bodo karakterji, ki niso bili uporabljeni že nekaj časa, osvobojeni svojih imen.

To velja za vse karakterje, ki so neaktivni od 13. novembra 2008, torej od izida razširitve Wrath of The Lich King.

Kot najbrž veste, je vsako ime v WoW svetu unikatno. Ker ima igra ogromno uporabniško bazo, je velika večina imen že zasedenih. Vendar pa veliko igralcev svojih likov že dolgo časa ni igrala zato ti karakterji čepijo na serverjih in bi bilo njihova imena boljše izkoristiti za nove igralce. Ker se približuje nova razširitev, Warlords of Draenor, se je Blizzard odločil za “izpustitev” teh imen, tako da imajo novi uporabniki več možnosti za izbiro nadimkov.

Kako obdržati staro ime?

Seveda pa se vam od svojega imena ni potrebno ločiti. Vse kar je potrebno narediti za svojega ljubljenčka, da se logirate v igro in se prijavite z vsakim od teh karakterjev v igro.

Sprašujemo se ali je ta Blizzardova poteza odkrita skrb za nove igralce ali pa samo trkanje na vest starim igralcem, ki se igre niso dotaknili že vsaj 6 let. Vsi, ki smo kdaj igrali WoW vemo, da se da na svoj karakter kar fino navezati in prav možno je, da bo s tem Blizzard pridobil v igranje marsikaterega starega igralca te slovite MMO igre.

Saj veste kako je, najprej se samo logiraš, potem se malo razgledaš in kar naenkrat igraš par ur neprekinjeno, kazalec na uri pa kaže pozne jutranje ure.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime