Elder Scrolls Online dobiva novo posodobitev

Pred kratkim je MMO Elder Scrolls online fasal novo posodobitev, imenovano preprosto Update 4.

Nova posodobitev prinaša dodatno vsebino za veteranske igralce, spotoma pa še popravi kakega hrošča.

Prva stvar, ki jo boste igralci opazili, je odprta cesta do Craglorna. Craglorn je regija med Hammerfallom, Skyrimom in Cyrodiilom in je zemlja, ki je pod napadom Orkov ter drugih magičnih stvorov.

Zaenkrat bojo igralci omejeni samo na Zgornji Craglorn, ki bo vseboval tri nove grupne instance ter novo mestece v Dragonstaru.

Čeprav je to območje namenjeno Veteranskim igralcem, lahko še vedno vstopimo na območje kot Veteran Level 1.

Craglorn bo vseboval zanimivosti, kot je boj proti Celestial Serpentu in njegovim pomagačem in preboj do centra ječe imenovanega Scaled Court.

Tisti, ki iščejo še večji izziv, tudi ne bodo ostali praznih rok. Update 4 namreč prinaša Dragonstar Areno, ki je ekskluzivna veteranskim igralcem. 10 aren na Normalni in Veteranski stopnji je kar veliko vsebine, ko pa jih premagamo, se soočimo z Dragonstar šampijoni.

Ker je tako veliko veteranske vsebine, so se razvijalci odločili povečati izkušenjski nivo do 14 stopnje.

Update 4 doda tudi nov “crafting trait” imenovano Nirnhoned, prav tako pa dobite nekaj Nirnhoned opreme, ko dokončate glavni quest v Zgornjem Craglornu.

Update 4 poleg vsega naštetega prinaša izboljšave v grupiranju ter nekaj splošnih popravkov. Za listo vseh si preberite zaplatine opombe.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime