The Evil Within: novi napovednik in informacije

Shinji Mikami, razvijalec originalnega Resident Evil-a, se ponovno podaja v grozljive vode, tokrat z novim naslovom, The Evil Within.

Igra je v zadnjih tednih začela curljati informacije, tako da smo vsi pozorno našpičili ušesa.

Tukaj je nekaj zbranih detajlov, pridobljenih širom interneta:

– Igra ima veliko različnih okolij in sovražnikov. Sovražniki in pasti so velikokrat postavljene naključno.

– Prvi sovražnik, ki ga srečamo, je podoben srečanju prvega zombija v RE1. Je humanoid, zavit v prislini jopič.

– Prvi šef v igri se imenuje The Sadist. V rokah drži motorno žago in vas lovi skozi vas v tretjem poglavju. Lahko se z  njim soočite direktno, mu nastavite pasti ali pa se skrivoma odtihotapite mimo.

– Ena od pasti v igri je katapult, ki meče  nože. Igra ima zanimivo mehaniko, kjer lahko nasprotniki in tudi vi drug drugemu nastavljate pasti.

– Umetna inteligenca je zelo napredna. V enem delu igre sodelujete z policistom Jospehom, ki zna poskrbeti zase in ni neumrljiv. Sovražnikovo obnašanje je zelo raznoliko, grozeče in nevarno.

– Obstajajo nevidni sovražniki, ki imajo glavo hobotnice. So popolnoma nevidni, vendar jih lahko odkrijemo po odmevu stopinj in po lociranju zvoka, ki ga proizvajajo.

– Igra bo napol preživetvena grozljivka, pol pa akcijski triler.

– Igra je mešanica različnih hororjev; enkrat bo občutek podoben Resident Evilu, spet drugič Silent Hillu. Nekateri deli spominjajo na Eternal Darkness, drugi pa na F.E.A.R.

– Za prvih pet poglavij (od šestnajstih) je potrebno 5 – 6 ur igralnega časa.

Igro lahko prednaročite, v obliki Steam ključa za PC, tudi pri nas!

Igra The Evil Within nas bo strašila že 14. oktobra in sicer na Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 ter PC. Spodaj si lahko ogledate najnovejši napovednik iz letošnjega Tokio Game Showa:

 

 

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime