Dark Souls 2: Crown of the Ivory King DLC

Izšlo je kar dosti informacij, ki se tičejo zadnjega  DLC-ja za igro Dark Souls 2, Crown of the Ivory King imenovanega.

To je zadnji DLC, ki je na sporedu za igro Dark Souls 2 in s tem se tudi zaključuje “krona” trilogija. Tokrat nas bo DLC odpeljal v masivne, snežene planjave, kjer vladajo sneženi viharji ter ledeno, grozeče stvori.

Vsak DLC dosedaj je predstavil drugačne igralne mehanike in drugačno sestavo stopenj.

Crown of the Sunken King nam je omogočil spreminjanje okolja s pomočjo magičnih stebrov, ki so bili razporejeni skozi stopnje. Crown of the Iron King je dal večji poudarek na vertikanlno napredovanje kot pa na horizontalno.

Crown of the Ivory King pa bo dal veliko večji poudarek na sneg in mehanike snežnega okolja. Med snežnimi viharji bomo igralci imeli otežen pogled in sovražniki (ki so zakamuflirani) boji imeli veliko lažjo nalogo pri zasedi. Pravzaprav bo dizorientacija glavna tema tega DLC-ja, saj se bo dogajanje odvijalo v labirintskem gradu, kar bo še dodatno pripomoglo zgubljenosti igralca.

Medtem, ko bomo napredovali skozi dodatek, lahko nabiramo zasledovalce oz pomagače, ki nam bodo pomagali v borbi proti sovražnikom ter šefom. Več kot imamo pomagačev, lažji bodo boji.

Bandai Namco, založnik igre, pravi da bo ta DLC še najtežji dosedaj, kjer bo eden od šefov še posebej težaven. Ko ga premagamo, se bo odprla “izzivalna pot”, ki naj bi bila ekstremono težka.

Če bojo igralci zbrali vse tri krone, za nagrado dobijo posebno moč, ko obiščejo Kralja Vendricka. Nihče ne ve kakšna bo ta moč, zato smo še toliko bolj radovedni.

Crown of the Ivory King DLC izide 24. septembra, osnovno igro Dark Souls 2 pa lahko kupite tudi pri nas.

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime