Guild Wars 2 zastonj

ArenaNet je oznanil, da bojo igralci željnih pustolovščin v njihovi MMO uspešnici Guild Wars 2, dobili opcijo zastonjskega tedna igranja.

Zastonjski teden igranja bo potekal od 25. septembra do 1. oktobra 2014. Vse kar potrebujete za igranje, je da oddeskate na njihovo stran, kjer ob ustvaritvi računa, snamete igro in jo igrate. Igralci, ki so že prej sodelovali v katerem od zastonjskih obdobjih igranja, lahko še vedno uporabljajo isti račun kot prejšnjič.

ArenaNet je izdal igro Guild Wars 2 leta 2012 in od takrat je le-ta pridobila ogromno na vsebini ter tudi pridobila stabilno bazo igralcev. Pred kratkim so izdali takoimenovani “September 2014 Feature Pack”, ki vsebuje paket posodobitev namenjenih novih igralcem, tako da je sedaj pravi čas, da preizkusite tole mojstrovino.

Guild Wars 2 ne potrebuje naročnine, tako da je za igranje dovolj samo nakup igre. Ob tem zastonjskem tednu igranja so prav tako znižali ceno igre na pičlih 19,99€!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!