Pillars of Eternity (zopet) prestavljen

Razvijalec Obsidian Entertainment ter založnik Paradox Interactive sta preložila visoko pričakovano RPG igro Pillars of Eternity in sicer na “zgodaj 2015.”

Čeprav je razvijalec  Obsidian neumorno zatrjeval, da bo igra dokončana še do konca 2014, očitno le-ta ni bila pripravljena za izid.

“Že od samega začetka tega projekta smo obljubili sebi in našim oboževalcem iger, ki bo ob izidu dokončana za najboljšo izkušnjo.” pravi CEO Feargus Urquhart na Paradox forumih.

“In tej točki smo že zelo blizu, ampak nismo še čisto tam… Bližamo se cilju ampak prestavljamo izid, z namenom da izpolnimo vse zadane obljube.”


To je že druga prestavitev igre, saj naj bi ta izšla poleti 2014. Pred kratkim izdana beta je bila sicer precej všečna, vendar pa je vsebovala zelo neroden boj. Upajmo, da so razvijalci poslušali odziv igralcev in da bo bojevanje v končni verziji popravljeno.

Pomnimo, Pillars of Eternety je zbral 3.9 milijonov dolarjev na Kickstarter kampanji in naj bi bil prava starošolska RPG zabava za igralce, ki še vedno pogrešajo kako dobro RPG igro v slogu Baldurs Gata.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!