Pillars of Eternity (zopet) prestavljen

Razvijalec Obsidian Entertainment ter založnik Paradox Interactive sta preložila visoko pričakovano RPG igro Pillars of Eternity in sicer na “zgodaj 2015.”

Čeprav je razvijalec  Obsidian neumorno zatrjeval, da bo igra dokončana še do konca 2014, očitno le-ta ni bila pripravljena za izid.

“Že od samega začetka tega projekta smo obljubili sebi in našim oboževalcem iger, ki bo ob izidu dokončana za najboljšo izkušnjo.” pravi CEO Feargus Urquhart na Paradox forumih.

“In tej točki smo že zelo blizu, ampak nismo še čisto tam… Bližamo se cilju ampak prestavljamo izid, z namenom da izpolnimo vse zadane obljube.”


To je že druga prestavitev igre, saj naj bi ta izšla poleti 2014. Pred kratkim izdana beta je bila sicer precej všečna, vendar pa je vsebovala zelo neroden boj. Upajmo, da so razvijalci poslušali odziv igralcev in da bo bojevanje v končni verziji popravljeno.

Pomnimo, Pillars of Eternety je zbral 3.9 milijonov dolarjev na Kickstarter kampanji in naj bi bil prava starošolska RPG zabava za igralce, ki še vedno pogrešajo kako dobro RPG igro v slogu Baldurs Gata.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime