Myst bo postala TV serija

Klasična klikotava pustolovščina Myst se vrača. Ampak na malce nenavaden način, saj bo ta stara avantura postala TV serija, le-to pa bo spremljala tudi nova igra v Myst svetu.

Ustvarjalca Myst serije Rand in Roby Miler sta podpisala pogodbo z produkcijsko hišo Legendary Entertainment, ki je prej poskrbela za veleuspešnice kot sta Inception ter Godzilla.

Ni še znano kako točno bo serija prišla na zaslone gledalcev, bodisi preko klasičnih TV kanalov ali pa preko kakega digitalnega servisa kot so Netflix ali pa Amazon Prime.

Je pa znano, da bodo serijo spremljale dve različne avanture, ki naj bi serijo ter igre povezale v celoto.

Kot pomnijo malce starejši igrlaci, je serija Mysr izšla leta 1993 in je govorila zgodbo skrivnostnega otoka, ki so ga prepletale razne zanke ter logične uganke. Igrali smo karakterja “The Stranger”, ki je skušal ugotoviti, zakaj se je znašel na otoku in komu na njemu sploh zaupati.

Igra se je prodala v več kot 6-tih milijonih kosih, kar je botrovalo štirim nadaljevanjem z raznimi odvrtki, knjižnim novelam ter parodični igri imenovani Pyst.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!