Zastonj Dragon Age: Origins!

Če ste živeli zadnjih par let pod kamnom in še niste preizkusili odlične RPG igre Dragon Age: Origins, potem ima sedaj šanso dobiti igro povsem zastonj!

Originova promocija iger “On the House” je zadevščina, ki vam v določenem času časti igro povsem zastonj. Ni omejitev koliko časa jo lahko igrate, vse kar je potrebno storiti je, da greste na stran igre in kliknete opcijo “Get it Now”.

Prejšnje igre v akciji “On the House” so bili naslovi kot so Battlefield 3, Plants vs Zombies in Bejeweled 3.

Dragon Age: Origins je ena najboljših predstavnic RPG žanra in čeprav je sedaj že malček stara, je še vedno močno impresivna igra z globokim sistemom dialogov, nalog, primešana pa je še precej odrasla zgodba, slična Martinovi seriji Game of Thrones. In glede na to, da naslednji mesec izide tretji del te franšize, Dragon Age: Inqusition, je to perfekten trenutek za preigravanje te odličnice.

Ta edicija igre je sicer osnovna igra Dragona Aga: Originsa brez dodatnih DLC-jev, kot so naprimer Deluxe ali pa Ultimate verzije, vendar podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Še posebej tako impresivnemu žrebetu.

Akcija je na voljo do 14. oktobra,igro dobite na Origin strani za igranje pa potrebujete Origin račun.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!