Final Fantasy XIII na PC-ju

Pred kratkim je izšla predelave te slavne japonske RPG igre in sicer za PC na Steam plaformi. Vendar kot velikokrat poprej, tudi ta predelava ni popolna.

Final Fantasy XIII je originalno izšla pred petimi leti za PlayStation 3. Vsak normalen človek bi pričakoval, da bo zadeva po petih letih in predelavi za PC pridobila na podobi ali pa vsaj na vsebini. Žal bi se tak človek motil.

Igra ima praktično ništrc grafičnih nastavitev. Pravzaprav lahko samo preklapljamo med polnozaslonsko (“fullscreen”) ter okvirno sliko (“windowed”). Vsak resen igračar na  PC-ju rad prilagaja igro, da deluje na najbolj optimalen možen način, tako da pomankljive nastavitve takoj povišajo krvni pritisk.

Final Fantasy XIII pc
Final Fantasy XIII nastavitve

Dobra novica pa je, da naj bi igra delovala precej tekoče in naj bi vsak PC-jevec z spodobno mašino brez težav dosegal 60 sličic na sekundo. Škoda, ker igra ne ponuja polne, HD resolucije sploh. Igra je zaklenjena na 720p. Upajmo, da modderji priskočijo na pomoč in skupaj spravijo modifikacijo, ki bo odklenila zaklenjene resolucije.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime