Slovenski HearthStone igralec Mlasic zmagal 1000$

V četrtek je HearthStone igralec Mlasic iz ekipe Dactylion eSports odpotoval v Stockholm (Švedska). Vse stroške potovanja, nastanitev v hotelu, hrano in pijačo je pokrila organizacija turnirja Viagame House Cup. Pred odhodom je Mlasic prejel darilo podjetja Ozone Gaming gear, ki mu je priskrbel mehanično tipkovnico Ozone Strike PRO, miško Ozone NEON, podlogo Ground Level in slušalke Ozone RAGE 7HX (vso opremo najdete tukaj).

Po tem ko so se igralci nastanili v hotelu so imeli “spoznavni” žur in se še zadjič sprostili pred tekmami, katere so se pričele naslednji dan. V petek so se odigrale skupinske tekme, Mlasic je pristal v skupini C kjer mu je kot prvi nasprotnik Reynad, ki velja za zelo solidnega igralca. Mlasic je Reynada odpihnil z rezultatom 3:0 in takoj pokazal, da je odličen igralec. Po napredovanju mu je nasproti sedel, po statistiki Goshu gamers trenutno številka #1 na svetu Kolento. Kolento je dokazal zakaj je številka #1 in Mlasicu ni pokazal usmiljenja, videlo se je tudi kar nekaj nervoze na obeh straneh toda rezultat 3:0 je govoril v prid Kolenta. Med bojevanjem Kolenta in Mlasica je Reynad premagal Faramirja kar je pomenilo ponovno srečanje med Mlasicem in Reynadom. Tekma med Mlasicem in Reynadom je pomenila uvrstitev četrtfinale in boj za 8 000$. Po zelo napeti tekmi in kar nekaj denarja na mizi (min 1000$ za zmagovalca) je Mlasic ponovno dokazal, da je boljši in si priboril rezultat 3:2.

Kot zanimivost bi rad omenil, da se je edino Mlasicu, ki si je mesto priboril preko kvalifikacij (8 tekmovalcev je bilo povabljenih, 8 pa se jih je kvalificiralo) uspelo uvrstiti v četrtfinale in s tem je dokaza, da velja za odličnega igralca in se lahko meri z samo elito.

grupe-malsic

 

V napredovanju je sledila tekma med Mlasicem in verjetno najbolj priljubljenem igralcu HearthStone igre Amazu, ki je trenutno številka #1 v Aziji in številka #8 v Evropi. Po zelo napeti tekmi in mogoče malo več sreče na strani Amaza je moral Mlasic priznati poraz proti Amazu, ki je serijo BO7 (odigra se sedem iger) odnesel z rezultatom 4:3. Mlasic je ponovno dokazal Amazu in vsem ostalim top igralcem, da ga bomo še videli na velikih tekmovanjih in upamo na še več odličnih dosežkov.

playoff-malsic

 

 

Mlasic si je z uvrstitivijo od 5.-8. mesta priboril 1000$ in trenutno stoji na #36 mestu v Evropi ampak po dokazanem mislim, da bo kmalu dosegel sam vrh, upamo pa lahko tudi na kakšno povabilo v podobna prestižna tekmovanja. Vse dosežke ekipe Dactylion eSports najdete tukaj. Finale turnirja si lahko pogledate na Viagame Housecup strani.

Mlasic bo prisoten 8.11.2014 na BlizzCon Slovenia Hearthstone tekmovanju kjer bomo dobili Slovenskega prvaka, prijavite se lahko tukaj.

V imenu celotne ekipe EIGRE.si čestitamo Mlasicu za odlično uvrstitev in mu želimo še veliko uspešnih turnirjev!


mlasic2

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. “Pred odhodom je Mlasic prejel darilo podjetja Ozone Gaming gear, ki mu je priskrbel mehanično tipkovnico Ozone Strike PRO, miško Ozone NEON, podlogo Ground Level in slušalke Ozone RAGE 7HX”

    Ja pizda za hearthstone pa res rabiš tako tipkovnico … (kam gre ta svet …. )

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime