GTA: San Andreas prihaja na Xbox 360

Ta naslov na prvi zadeg očesa izgleda kot da paše kakih 10 let nazaj in ne v sodobni čas. Vendar je vsekako resničen, saj je Rockstar potrdil nedavne govorice o prenosu te legandarne igre na Xbox 360.

Igralci Microsoftove konzole ste lahko opazili, da je GTA: Sand Andreas skrivnostno poniknil iz Xbox Marketplaca. Razvijalec Rockstar to opravičuje z dejstvom :”ven s starim, noter z novim.” Čeprav originalna igra GTA: San Andreas ne bo več na voljo na Marketplacu, je Rockstar omogočil prenos igre preko servisa Games on Demand, ki b0 na voljo 26. oktobra.

 

In kaj prinaša tale nova verzija? Kot navaja razvijalec, naj bi na zaslonu ugledali izboljšano grafiko, podporo 720p resoluciji, izboljšan “draw distance” (meja videnega) in dodane “achievemente”.

Rockstar proslavlja 10 letnico izzida GTA: Sand Andreas, tako da je tale izboljšana verzija vsekakor prijetno presenečenje. Proslavljanje se bo preselilo tudi v Grand Theft Auto Online in sicer v posebnem vikendu, ko bo moč nabaviti posebne oblekice, v tem času pa bodo na voljo tudi dvojni RP-ji ter dvojni GTA$.

O verziji za PC ali katerih drugih sistemih še ni bilo slišati, je pa vsekakor upanje, da PC-jaši končno ugledamo tudi predelavo njihove western uspešnice Red Dead Redemption.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime