FIFA 15 – poskus podrtja svetovnega rekorda v najdaljšem igralskem maratonu

Guinnessova knjiga rekordov obstaja vse od leta 1955 in v vsem tem času se je nabralo miljone ljudi, ki so poskušalui pustiti svoj unikaten pečat v zgodovini med njenimi platnicami. Sedaj pa bo Chris Cook, upravljalec skupnosti pri GamePointsNow in GameKeysNow, poskušal podreti rekord najdaljše igralne seanse v igri FIFA 15.Dogodek se bo odvijal od 5. do 7. novembra v Loading Bar-u, ki se nahaja v Dalstonu (severno od Londona). Trenutni rekord znaša 48 ur in 5 minut, Cook pa si je izbral igro FIFA 15 zaradi osebnih razlogov:

“FIFO igram že odkar so prve verzije te igre, ki je izšla še na Mega Drive-u, zato si ne bi mogel izbrati boljše igre za zbiranje donacij, v pride dobrodelne akcije. Kot nekdo, ki je iz prve roke lahko videl kako lahko igranje iger pripomore k boljšemu življenju, si ne bi mogel izbrati boljše dobrodelne akcije, ki ji lahko pomagam,” pravi Cook. Dobrodelna akcija, ki jo bo možakar sponzoriral se imenuje SpecialEffect.

Vsi seveda ne bomo zmožni potovati v London na ogled dogodka, pa čeprav je zadeva sila zanimiva. Ker pa živimo v dobi interneta pa bo seveda navoljo prenos preko Twitch kanala, kjer bojo gledalci imeli možnosti za nagrade od sponzorjev. Moč bo celo izzvati Chrisa in se z njim pomeriti v internetnem tekmovanju!

“SpecialEffect je res neverjetna dobrodelna akcija in res bi cenil vsako vašo podporo,” je še dodal Chris.

Chris uporablja organizacijo JustGiving za zbiranje donacij in je zaenkrat zbral 150 £, pomagate pa mu lahko na sledeči povezavi.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime