Far Cry 4 alternativni konec omogoči končanje igre pod 15-timi minutami

Ubisoft izdaja igre kot po tekočem traku in medtem, ko sta oba dela Assassins Creeda že zunaj, se 18-tega približuje izid Far Cry 4, nadaljevanje zelo popularne franšize Far Cry.

Opisovalske kopije Far Cry 4 so že v šapah žejnih novinarjev in prve ocene so zelo pozitivne pri skoraj vseh. So pa opisovalci pri svojemu neumornem raziskovanju igre odkrili še eno zanimivost: alternativni konec, ki omogoči igralcu dokončanje glavne zgodbe izpod 15-tih minut.

Spodaj bom opisal, kako se alternativni konec odvije, bodite pa opozorjeni, da se lahko rahlo “spoila” igro.

Far Cry 4
Far Cry 4

Za tiste, ki z igro niste seznanjeni, nas špil postavi v čevlje Ajay Ghale-a, angleško govorečega Nepalskega domorodca, ki se vrača v Kyrat, da bi raztresel pepel svoje umrle matere. V polni štoriji se Ajay ujame v civilno vojno, kjer se domorodci borijo proti režimu samooklicanega kralja, Pagan Min-a.

Ko prispemo v roke Pagan Min-a, nas le-ta odpelje v sobo, kjer nam Min zaželi dober tek.

Tu nastopi alternativni konec.

Če se igralec odloči ostati v sobi, namesto, da bi skušal pobegniti, se po 13-tih minutah Min vrne v sobo. Potem nas odpelje na kraj, kjer naj bi raztrosili mamin pepel. Nato nam Min pove svojo zgodbo, kjer zvemo veliko presentljivih informacij.

Ko izstopimo iz stavbe (tam kjer smo odložili žaro), Pagan Min komentira nekaj v slogu: “Oh good! You feel better now? Get it out of your system? Maybe now, we can shoot some goddamn guns,” zraven pa se odvrti komad “Should I Stay or Should I Go”. Z Mingom vstopimo v helikopter in odvrti se zaključna špica. To je to.

Vsekakor zanimiv konec in upamo, da je takih skrivnosti v igri še na pretek.

Igra izide za PC, Xbox 360, Xbox One PlayStation 3 ter PlayStation 4 in sicer v torek. 18.11.2014, naročite pa jo lahko pri nas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime