Goat Simulator bo postal MMO

Ja, Goat Simulator gre v večigralske vode. Zakaj? Ker potrebujemo več koz! In ovc!

Zavedam se, da je bil celoten prejšnji stavek čuden. Kako ne bi bil, ko pa pišem o Goat Simulatorju, igri, v katerimi nadzorujemo pobezljano kozo in z njo naokoli povzročamo kaos, s podporo precej dobrega fizičnega motorčka. Igra prihaja iz Coffee Stain Studios in je zaradi svoje nenavadne zasnove hitro pridobila sloves nove odfukanke (ja, to je zdaj za izraz za povsem noro igro).

Kot vsak MMO, bo tudi tale vseboval dve sovražni strani, katerim se bo lahko nedobudni pustolovničar pridružil: koze ali pa ovce.

Moč bo tudi izbirati med petimi različnimi bojevniškimi razredi: Warrior, Rogue, Magician in Microwave. Jp, Mikrovalovka. Pač, odukanka. Najvišja izkušenjska stopnja bo level 101.

goat simulator mmo
Mikrovalovka v akciji

Igra bo prišla kot zastonjski DLC oz ekspanzija za vse imetnike Goat Simulatorj-a in sicer 20-tega novembra 2014 na Steamu, imela pa bo podporo za Mac, Linuxe ter seveda Windowse.

Vaša reakcija na članek?

[sharethis-reaction-buttons]

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime