World of Warcraft se vrača na 10 milijonov naročnikov

Čeprav je World of Warcraft zadnja leta začel pešati in počasi izgubljati naročnike, njegova vizionarska napoved še sedmih dodatkov počasi dobiva realna tla.

Blizzard je pred kratkim podal podal izjavo, kjer se je pohvalil z precejšnjim narastom novih (in starih) naročnikov. Njegova zastavonošna MMO igra je namreč splezala nazaj na impresivnih 10 milijonov aktivnih igralcev ter naročnikov. Številka je toliko bolj impresivna, glede na to, da številke niso popolne, saj niso še upoštevali igralcev iz Južne Koreje, Kitajske in Taiwana.

wow
World of Warcraft level 90 boost

Porast številk gre seveda na račun nedavne razširitve, Warlords of Draenor, ki je vrnila v igro veliko starih igralcev. Blizzard si je za to razširitev vzel čas in dodal mnogo novih zadev: nov kontinent Draenor, grafična nadgraditev ter možnost postavitve svoje utrdbe so stvari, nad katerim noben uporabnik WoW-a ne bi vihal nosa. Še najboljša novost za stare uporabnike pa je instanten dvig karakterja na najvišji izkustveni nivo, torej level 90. Vsak kupec razširitve pridobi en tak “boost” karakterja, ki omogoči vsem igralcem takojšnjo izkušnjo novega kontinenta ter temnic in vseh novih “raidov”.

Blizzard obvlada svoj posel in lepo je videti, da 10 let stara igra še vedno tako dominira. Upajmo, da so se iz svojih napak (iz prejšnjih razširitev) kaj naučili in da nas čaka še mnogo let pogumnega in zanimivega raziskovanja sveta Azerotha.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime