Govorica: nadaljevanje Need for Speed: Underground-a v 2015?

Sočne govorice so najboljše branje. Tokratna prihaja iz portala NFS-Planet, kjer je bivši uslužbenec razvijalske skupine Ghost Games, razkril nove informacije, ki se tičejo novega dela serije Need for Speed.

“Pravkar so me odpustili iz Ghost Games tako da je še najboljše, da vam kar povem informacije. Ja, preskočili smo eno leto brez novega NFS naslova, EA je na začetku razmišljal, da ugasne celotno franšizo zaradi nizke prodaje ampak so se v aktu zadnjega poskusa odločili razvojni skupini nameniti več časa. Dali so nam priložnost za delo na novem NFS naslovu, ki bo nadaljevanje Underground serije. Ker naj bi tole izgledal kot ponovni zagon serije, smo naslov morali narediti bolj modern in vključiti nekatere elemente iz NFS Most Wanted.

Če mi ne verjamete, bomo na letošnjem VGX-u (bivši Spike Video Game Awards) predstavili napovednik, kjer bo prikazan Nissan GTR, ki se bo počasi kostumiziral (v stilu NFS: Underground 1), v ozadju pa se bo sukal tale komad:

Še vedno se skušamo vrniti koreninam Underground serije in poskušam vključiti čimveč japonskih avtomobilov z zdravo dozo evropskih avtov. Ameriški mišičnjaki so skoraj povsem odsotni, razen 2014 Ford Mustang Boss-a.
Kostumizacija avtomobilov bo povsem primerljiva s prejšnjima deloma Underground serije, s tem da bodo obstajali posebni deli, namenjeni različnim dirkam. Izgled vašega avtomobila bo pomemben še posebej v online načinu, saj vam bojo drugi igralci lahko dodelili style točke za izgled, kar poveča vrednost vašega avtomobila.”

Verjamemo, da se je iz grl mnogih oboževalcev NFS serije razlegel krik: ” koooončno!” vendar vas opozarjamo, da vse to vzemite z dobršno dozo soli. Internetne govorice so samo to: govorice.

Tako, da počakajmo z zdravicami do decembra, ko se bo odvil VGX sejem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime