Mojang, razvijalec Minecrafta, izdal novo igro Scrolls

Ne, tole ni Elder Scrolls (Betsheda, založnik Elder Scrolls iger, je celo tožil Mojang zaradi imena ampak mu je pri temu spodletelo), ampak samo Scrolls, igra s kartami, ki jo je razvil Mojang, ustvarjalec Minecrafta.


Po 18-tih mesecih bete, je igra Scrolls dokončno nared. Izšel je nov napovednik, ki obljublja izid te kvartopirščine za Windows PC in Mac platforme, hkrati pa bo igra izšla tudi za Androidne naprave (ta verzija bo imela znižano ceno okoli 5$). iPad verzija igre je na poti ampak šele enkrat 2015.

Demo igre Scrolls lahko preizkusite na igrini uradni strani.

Scrolls je klasična strategija, ki pa združuje elemente namiznic z igranjem s kartami (pomislite na Magic: The Gathering), štorijo za igro pa je spisal Penny Arcadov Jerry Holkins.

Založnik igre je po novem Microsoft, ki je na začetku leta za razvijalsko skupino Mojang odštel vrtoglavih 2.5 milijarde zelencev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. 2.5 biljonov zelencev?? se ti ta podatek zdi realen..domnevam da si prevajal angleški članek in je tam pisalo 2.5 billion $….to pri nas vrže 2.5 miljarde in ne biljona.Ker američisti pač neznajo rečt miljarda in rečejo temu številu billion,kar pa to ni…in to bi moral vedet

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime