The Witcher 3 prestavljen… spet

Vsi oboževalci Geralta ter njegovih prigod v serijah iger Witcher, bodo za naslednji skok v škornje bajeslovnega mačevalca pošasti, morali še malce počakati.

Razvijalec CD Projekt RED je namreč prestavil izid te izjemno pričakovane RPG-jevke na maj 2015. Igra naj bi izšla 24-tega februarja in razvijalec je obljubljal, da izida ne bo več prestavljal. Zarečenega kruha se največ poje.

CD Projekt je podal sledečo izjavo:

Velik razlog za to odločitev je sama velikost in kompleksnost Witcherja 3. Zdaj, ko se približujemo koncu projekta, smo opazili ogromno detajlov, ki jih je potrebno popraviti.

Seveda vsi nestrpno pričakujemo naslednje poglavje Witcher sage vendar je potrpljenje na mestu. V zadnjem času je izšlo kar nekaj naslovov, ki so vsebovali super igralnost, ki pa sta jo pokopala horda hroščev ter neoptimiziranosti.

Upajmo, da bojo ti trije meseci Witcherju dodali tisto spoliranost ter optimiziranost, ki jo od naslova tudi pričakujemo.

 

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!