Alien: Isolation dobil popravek, ki igro naredi lažjo… ali pa težjo

Razvijalska skupina Creative Assembly je ta teden na plano izvlekla popravek, ki bo igralcem v njihovi zadnji grozljivi igri Alien: Isolation, precej olajšal skozihod skozi igro. Lahko pa jo naredi tudi težjo.

Alien: Isolation je namreč pridobil novo težavnost, imenovano “Nightmare”. Le ta vključuje smrtonosnejšega aliena, bolj močne androide ter nevernejše ostale preživele.

Igralci bodo prav tako naleteli na bolj skopo odmerjena sredstva za preživetje, izginili pa bodo tudi pokazatelji na zaslonu, kot so mera zdravja, število metkov ter količina baterije za svetilko. Kot da to ni dovolj, se bodo pogumneži morali soočiti tudi z pokvarjenim aparatom za zaznavanje gibanja, saj bo ta dajal nezanesljive informacije.

alien: isolation
Kje je? Neki piska!!!

Vsekakor dobrodošel izziv za tiste, ki se jim je igra zdela prelahka.

Tisti, ki pa so se ustrašili že prejšnje osnovne težavnosti, ne skrbite. Popravek prinaša novo težavnost “Novice”. Ta vsebuje počasnejšega aliena, ki ga je lažje zamotiti in mu tudi pobegniti. Naša igralna junakinja Amanda Ripley bo po novem bolj odporna, kar bo omogočalo igralcem več časa za raziskovanje vesoljske postaje Sevastopol.

Za polno listo popravkov oz sprememb, si lahko ogledate uradno Alien: Isolation spletno stran, za poln vtis igre pa si lahko preberete naš opis.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime