Dark Souls: Prepare To Die Edition opušča Games for Windows Live

Dolgo časa smo čakali in končno se je zgodilo, popularni Dark Souls: Prepare To Die Edition opušča Games for Windows Live platformo in jo menja za precej boljšo SteamWorks.Čeprav se to ne sliši velika novica, je za igralce precej pomembna. Games for Windows Live oz GFWL je precej problematična zaščita iger, ki je izjemno neinuvativna, zakomplicirana in včasih preprosto ne deluje. Igralci so z GFWL v Dark Souls imeli vrsto problemov, še posebej kar se tiče priklica še enega igralca v svojo igro, saj zadeva včasih preprosto ni delovala.

Igralci bodo imeli možnost prenesti vse shranjene pozicije ter dosežke v novo SteamWorks platformo do 16. februarja 2014, po pretečenem roku pa bodo vsi ti dosežki izbrisani.

Navodila kako prenesti shranjene položaje lahko najdete na Dark Souls Steam forumu.

Dobrih novic pa tu še ni konec. Skladno z posodobitvijo je izšla nova verzija DSFixa.

Ta mod omogoča igranje igre na višjih resolucijah z močno izboljšano podobo. Sedaj pa, ko se igra seli na Steamworks, je izšla nova inačica moda, ki omogoča igranje z 60-timi sličicami na sekundo. DSFix 2.3 si lahko prenesete tule.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!