Grand Theft Auto Online Heists potrjeni za zgodaj 2015

Razvijalec slavne serije GTA, Rockstar, je končno potrdil dolgo pričakovane “heiste” oz Tatvine za Grand Theft Auto Online.

Gta Online heists
Upamo, da je tole samo maska

Med intervjujem z IGN-jem je producent ter vodilni načrtovalec in oblikovalec misij Imran Sarwar podal naslednje podrobnosti:

Nikoli nočemo prestavljati stvari vendar če je nekaj prestavljeno, je to zaradi tega, ker zadeve niso na nivoju, ki ga pričakujemo od sebe. In čeprav še nismo čisto tam, se približujemo in Tatvine bodo nared zgodaj 2015.

Oink oink, se masti prašičevec
Oink oink, se masti prašičevec

Za sodelovanje v Tatvinah bodo potrebni štirje igralci, kjer morajo biti vsi vsaj 12-tega ranga. Voditelj ekspedicije pa bo potreboval tudi moderno stanovanje, da pripravi nalogo.

Sarwar je še omenil, kaj vse pričakujejo od Tatvin:

Serija več-nivojskih nalog, kjer so potrebne različne predpriprave, z različnimi pristopi in velikim finalom, kjer je zelo pomembno ekipno sodelovanje, saj ima vsak igralec svojo specifično nalogo.

Prav tako želimo, da ima vsaka Tatvina svojo unikatno nit, ki nas vrne v stik z nekaterimi karakterji iz igre.

gta online heists
Misije znajo biti res raznolike

Skladno z napovedjo izida, so Rockstar izpustili na plano nov napovednik, ki prikazuje kakšno akcijo si lahko kmalu obetamo.


 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

Skyblivion – predelava Obliviona v Skyrimov pogon – dobila nov napovednik

Razvijalec Bethesda je s svojimi Elder Scrolls in Fallout igrami sprožila zanimivo tradicijo. Njihove igre so namreč znane po tem, da vsebujejo...

Netflix dela animirano Resident Evil serijo

Serija Resident Evil je že dolgo nazaj prestopila meje iger in se naselila tudi v risanih in akcijskih filmih. Žal ta prestop...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!