Sniper: Ghost Warrior 3 napovedan za 2016

Sniper: Ghost Warrior 3 bo prinesel moderno, ostrostrelsko akcijo na PC, Xbox One ter PlayStation 4 v prvi polovici leta 2016, je danes oznanil razvijalec CI Games.

Igralci bomo zopet prevzeli nadzor nad snajperistom, ki se bo tarč loteval od daleč ali pa se jim potihem priplazil za hrbet, kjer jih bo seznanil s svojim nožem.

Sniper: Ghost Warrior je ena najbolj uspešnih franšiz v CI Games portfoliu, saj se je prodal v več kot 5.5 milijonih izvodih. Zato vlagamo veliko truda v nadaljevanje, saj se trudimo ustvariti prvovrstno ostrostrelsko izkušnjo za igralce,” je povedal Marek Tyminski CEO CI Games-a.

Zadnji ostrostrelski pohod smo doživeli v Sniper: Ghost Warrior 2, ta pa je izšel 2013.

Čeprav oba predhodna dela kritikov nista ravno navdušila, sta se oba zelo dobro prodajala. Igričarjem je očitno všeč nositi kožo snajperista in upamo, da CI Games tokrat res dostavijo pravo izkušnjo ostrostrelca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!