Valve popravil čuden hrošč v Counter-Strike: Global Offensive, RIP Bird Surfing

Valve je pred kratkim klasično mapo de_train v svoji popularni večigralski streljanki Counter-Strike: Global Offensive posodobil in prenovil. In jo kasneje še enkrat hitro popravil.

Prenova je bila med igralci dobro sprejeta, saj je je mapa pridobila večjo vidljivost ter manj zakomplicirano lokacijo A bombišča.

Ampak popravili pa so tudi eno zadevo, ki so jo nekateri igralci pridoma izkoriščali: hudobne, nebalancirane ptice.

Namreč kmalu po prenovi Train mape so igralci ugotovili, da lahko brez večjih težav skočijo na golobe, ki so bili pozicionirani na dolgi poti med A bombiščem ter “Terrorist spawnom” (oziroma “ivy”). Z jahanjem golobov so tako lahko brezskrbno ušli bojevanju in pristali drugače nedostopnih strehah stavb, kjer so imeli odličen pregled nad A bombiščem, kar je seveda velika prednost v drugače balancirani igri.

Valve je urno izdal hotfix, ki je zadevo odpravil, zadaj pa so pustili skrivni “easter egg”, ki v igri služi kot opomnik, kako nevarna je lahko perutnina.

counter strike: global offensive
Prevod je: “Ne hodi po pticah”

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!