Predstavljamo DarthBarbie

Predstavljamo: slovensko streamerko DarthBarbie

Spoznavati smo jo lahko začeli pred tremi meseci na spletni strani Twitch.tv, ko je z nadimkom »The Queen of Murlocs«, ki so ji ga nadeli njeni gledalci, nadebudno »rankala« z mrglmrglmrgl beštijami na Hearthstone lestvici.

Sama pravi, da se ima za zgodnje navdušenje do igric zahvaliti svojemu bratu, ki je s svojo ljubeznijo do igričarstva pravzaprav okužil kar vse svoje sestre. Najhujši del odraščanja je bilo vsekakor čakanje na tisto uro ali dve, ki ju je vsak izmed njih dnevno smel preživeti na družinskem računalniku. V svetu igric je tako DarthBarbie preživljala čas že od začetka osnovne šole s čimer je njena igričarska kilometrina do sedaj že konkretno presegla 15 let.
Blizzardove igre so jo navdušile že zgodaj; od Warcraft triologije in nato tudi najbolj znanega MMORPG World of Warcraft, ki ga je preigravala v letih 2005-2006, prvič pod nickom DarthBarbie. Njeno zanimanje je kmalu prešlo na RPG igrice, ki se jim je nato do leta 2010 tudi največ posvečala. Z novimi poznanstvi so prišle tudi nove igre in kmalu je večino prostega časa namenjala FPS franšizi Call of Duty, dokler se ni ob koncu leta 2013 prvič podala v vode nove Blizzardove igre Hearthstone.

Leta 2014 je začela spremljati tudi platformo za živo prenašanje igric Twitch, ter se nato septembra istega leta tudi sama podala v t.i. »streamanje«. Njen kanal je v manj kot treh mesecih pridobil več kot 2.200 sledilcev in 47.000 ogledov, oktobra pa je postala tudi del prepoznavne slovenske gaming ekipe Dactylion.eSport. Večina časa na streamu je namenjena Hearthstone-u, pa tudi streljačinama Team Fortress 2 in COD: AW, v zadnjem času pa občasno uvaja tudi druge igre, kot so Heroes of the Storm, CS:GO, Minecraft …
Poleg skrbi za svoj Twitch kanal pa se ukvarja tudi s prisotnostjo na drugih omrežjih – Twitter, Facebook in od nedavnega tudi Youtube, kjer objavlja zabavne RNG utrinke, missplay-je in dobre zmage.

Vabljeni, da si njene igre na Twitch-u ogledate med tednom 10.00-16.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime