SkateIV: GTA mod, ki igri doda skejtanje

Modderji spet presenečajo. Pred kratkim smo pisali o Half Life 2 modu, ki igro spremeni v strategijo, sedaj pa je na udaru preoblikovanje GTA IV.

PC-jaši že dolgo časa čakamo na kakršnokoli simulacijo priljubljenega skejtanja, vendar se založniki izogibajo PC plaftorme.

Brihtnemu pobcu JulioNIB pa je bilo čakanja dovolj in svoje rokodelske spretnosti je uporabil v realiziranju projekta z naslovom SkateIV, ki igri Grand Theft Auto doda možnost rolkanja.

Tako Niko Bellic poleg zavidljivih strelskih in voznih sposobnostih dobi novo spretnost: delanje raznih trikov in premetov skejta po ulicah znanega fiktivnega mesta Liberty City-ja.

Mod je zaenkrat še v razvoju ampak hitro napreduje.

 

Upamo, da kakšen takle mod dobimo tudi v GTA V, ki izide januarja. Skejtanje je že samo po sebi zabavno, če pa temu dodamo prvoosebni pogled ter po možnosti še Oculus Rift, dobimo že izkušnjo, ki ji ni para.

Vsekakor mod, ki naredi čakanje na Grand Theft Auto V vsaj malce lažje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!