Call of Duty: Advanced Warfare dobiva nov igralni način: “One Shot”

Razvijalec Sledhammer Games je pred kratkim oznanil, da zadnja iteracija Call of Duty franšize, Advanced Warfare, dobiva nov igralni, večigralski način, ki bo osredotočen na ostrostrelce.

One Shot, kakor se igralni način domiselno imenuje, prinaša spremembe v večigralstvo, kot je zmanjšanje zdravje igralcev ter 5 novih razredov.

Sledhammer pravi, da je vseh 5 razredov nastalo v sodelovanju z profesionalnim Call of Duty igralcem, ki sliši na ime NaDeShot.

Če citiramo uradno Sledgehammer Games izjavo:

“Ponosni smo, da lahko oznanimo nov timski igralni način, One Shot. Prav tako smo zagnali “Double XP” tale vikend, z namenom, da igralci lahko preizkusijo novi način s polno paro..

One Shot je popolnoma nov, ostrostrelski način, z zmanjšanim zdravjem in s specifično ustvarjenimi razredi. Vsak od teh razredov je bil zasnovan iz strani naše ekipe s pomočjo igralca OpTic NaDeSHoT, z namenom, da preizkusimo prave sposobnosti Advanced Warfare ostrostrelcev.”

Vsak od teh razredov vsebuje MORS, ki je railgun ostrostrelska puška, nobeden od njih pa ne vsebuje sekundarnih orožij.

Vsak razred pa bo tudi vseboval razne perke, Exo sposobnosti in ScoreStreake.

Spodaj si lahko ogledate več specifikacij teh razredov.

Double XP bo potekal ta vikend, vendar obstaja možnost, da bodo obdobje podaljšali, zaradi težav PlayStation Networka ter Xbox Live-a.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime