LG oznanil 34-inčni ukrivljen zaslon za igralce

Južno Korejsko podjetje LG bo na CES-u 2015 v Las Vegasu predstavil nov 34-inčni UltraWide zaslon, ki je namenjen specifično za igralce videoiger.

Ta velik zaslon, razmerja 21:9, ima integrirano podporo za AMD-jevo pogruntavščino FreeSync, ki odpravi “trganje” slike, ki se pojavi, ko zaslon ter grafična kartica nista usklajena.

Monitor pa bo na voljo tudi v običajni, klasični verziji, ki pa bo vključevala vse lastnosti ukrivljenega izdelka, razen, no, ukrivljenosti.

LG

LG imenuje svoj zaslon za enega najboljših in obljublja natančne barve zaradi podpore UltraWide IPS-a, ki omogoča 99 procentni “output” sRGb-ja in 178 stopinjski kot gledanja.

LG pa ne cilja samo na igralce ampak tudi na, kakor se čudno sliši, borzne posrednike. Te nove monitorje je moč združevati skupaj in LG verjjame, da bi to prišlo prav borznim posrednikom, ki potrebujejo vpogled v svoj živi in konstantno se spreminjajoči trg.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime